הוא נתן שירות שלא נתקלתי בו אף פעם, הוא מקצועי, אדיב, נעים, ענה על כל השאלות, סופר שירותי ועשה מעל ומעבר כדי שנהיה מרוצים.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
מאיה סבן, תל אביב.
משוב: 08/09/2022
תיאור השירות:
איטום וצביעת קירות פנימיים בחדר ממ"ד וחדר שירותים.
חוות דעת:
שחר היה משולם! מותק של בחור, הייתי בהלם מהתוצאה, השאיר נקי יותר ממה שאני משאירה, פשוט היה וואו גדול!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
ורדה מ., תל אביב.
משוב: 04/03/2021
תיאור השירות:
איטום מרתף שכלל שתי חצרות אנגליות וקיר חיצוני על ידי יריעות ביטומניות וחומרים שונים.
חוות דעת:
מרוצה מאוד! הוא עבד יומיים עם צוות מיומן. התרשמנו מהמקצועיות, היעילות, השמירה על הניקיון, ההגינות והיחס הנעים. מחיר סביר. טיב האיטום ייבחן בהמשך. מומלץ.
איכות
10
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
מיכל גולוגורסקי, תל אביב.
משוב: 14/07/2020
תיאור השירות:
איטום בקומת מרתף.
חוות דעת:
היה 10! באמת הכי מעולה שיש. שחר היה מקצועי ומאד שירותי. היה ברור מה הולך לעשות ונתן מפרט מראש בכתב ומסודר. אמין.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
אורנה דרימן, תל אביב.
משוב: 18/06/2017
תיאור השירות:
צביעת קיר במרתף.
חוות דעת:
הוא היה מצויין. שירותי מאוד, נחמד ומקצועי. חזר פעמיים כי לא התקבלו בביקור אחד התוצאות הרצויות ועשה זאת על חשבון הזמן האישי שלו.
איכות
8
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
9
כללי
אלעד לנדר, רמת גן.
משוב: 22/10/2024
תיאור השירות:
טיפול בעובש בחדר ממ"ד וצביעת הקירות עם צבע נגד עובש.
חוות דעת:
הוא היה מאוד נחמד ומקצועי. הם משפחה שעובדת ביחד ותקתקו את העבודה.
איכות
10
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
1
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 503 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשקבלן איטום רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של עבודות איטום. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
אודות
שחר למד את המקצוע מאבא שלו ושמח להמשיך את העסק המשפחתי יחד עם אחיו. "מה שאני אוהב בעבודה שלי זה לעשות טוב. מהרגע הזה שאתה בא לתוך בית והבית מריח את הרטיבות ורואה שהלקוחות גרים בתחושה לא נעימה, ועד למצב בו לבנאדם יש אור בעיניים והבעיה אחרי שהבעיה באמת נפתרה – בשביל זה אני בעסק. חלק מהעבודה זה לעשות טוב, אתה לא מוכר מוצר אני מוכר איכות חיים".
עכשיו אנחנו מלאי השראה לספר לכם ששחר הוא גם אבא לשלושה, ובין איטום לאיטום הוא אוהב גם לעשות טוב למשפחה "כשאנחנו לא בעבודה אנחנו מבלים בהתאם לתקופה. כל מיני חופשות למיניהן. חשוב לעשות כיף." שחר, אנחנו לגמרי איתך.
בין היתר ביקשנו משחר לספר לנו על מקרה ששימח אותו במיוחד "הייתה לי לקוחה שהייתה לפני שבת חתן של הבן שלה עם חדירת מים שעשתה להם קצר בארון חשמל כל הזמן. אחרי בדיקה מעמיקה הבנתי שהבעיה בעצם די פשוטה! היא הייתה בהלם, היא חשבה שהיא צריכה להיכנס לאיזו הוצאה מטורפת ולחפש גם מקום אחר לשבת, אז השמחה הייתה כפולה ומכופלת. לא הייתה מאושרת ממנה. תמיד כשאני עובר ליד הבית הזה אני תמיד נזכר. היא הייתה לחוצה ועצובה ויצאה מרוצה ושמחה וזו הזכות בעבודה הזאת."
שחר הוא אוטם מורשה ובתחום האיטום כבר 25 שנה. לאחר שנים של עבודה כתף אל כתף עם אבא שלו, כעת שחר עומד יחד עם אחיו בראש העסק ונותן לאבא שלו קצת לנפוש. "אנחנו עסק משפחתי ככה שבעצם אנחנו עסק בוטיק. חשוב לנו תמיד להתעדכן בכל הקורסים וההכשרות. באיטום תמיד חשוב להיות מעודכן לגבי חומרים ומכשירים, בעיקר כשזה מגיע לגילוי נזילות ואיתור מוקדי רטיבות." אומר שחר.
"אחד הדברים שתמיד היה בראש בעסק שלנו הוא שהכל אנחנו עושים בעצמינו, בלי שליחים ובלי עיגול פינות. ככה אנחנו יכולים תמיד להיות בטוחים שהשירות הוא ברמה שאנחנו רוצים לתת. אני אוהב לתת נחת ללקוח :)" הוא הוסיף.
תחומי התמחות:
:: איטום גגות ומבנים
:: איתור נזילות ורטיבויות
:: שיקום נזקי מים
:: התמחות בטיפול בעובש
כששאלנו את שחר מה מייחד אותו בעבודה לעומת אחרים הוא ענה תשובה יפה במיוחד – "אני אף פעם לא לוקח את העבודה כמובן מאליו. גם אם זו אותה בעיה ששמעתי כבר עשרות פעמים, אני מתייחס אליה במלוא כובד הראש. בנאדם שיש לו רטיבות זה מאוד לא נעים לכן אנחנו מפעילים את כל הכלים שברשותנו ומתייעצים עם עוד אנשים שהם בעלי וותק וניסיון."
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.