התקנה של 2 ארונות תקשורת, בדיקת נקודות תקשורת והחלפת כבלים בינהם.
חוות דעת:
הוא היה מקסים, אחלה. המחיר סוכם מראש והוא עמד בו.
איכות
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
דוד בר, קדימה-צורן.
משוב: 02/09/2020
תיאור השירות:
התקנת נקודות ethernet ותחזוק ארון תקשורת.
חוות דעת:
היה פשוט נפלא! מקצוען אמיתי, עבודה נקייה, ישר והוגן. הסביר לי כל שלב, הרווחתי.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
ערן קרפל, באר יעקב.
משוב: 10/05/2020
תיאור השירות:
התקנת שבע נקודות תקשורת, הכנסת הראוטר לארון החשמל והזזת החיבור.
חוות דעת:
הוא הגיע הגייני וממוגן, היה מאוד מקצועי, לפני שהלך בדק שהכל בסדר ועובד ואפילו הגיע במיוחד ביום אחר כדי להביא לי כבלי רשת. אני מבסוט עליו ובטוח אמליץ עליו לאחרים!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
1
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 343 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשטכנאי רשתות רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של רשתות תקשורת. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
תעודה
אודות
אלכס מספר שמאז שהוא זוכר את עצמו אהב להתעסק עם מערכות אלקטרוניקה "בתור ילד הייתי מחכה לטכנאי הטלוויזיה כדי להסתכל על העבודה שלו. התחלתי לפרק מכשירים כמו טלפונים בבית כדי לראות מה יש בפנים". לאחר שסיים את לימודיו בבית הספר החליט להפוך את התחביב למקצוע, והלך ללמוד את התחום בטכניון.
הוא עלה לארץ לפני 30 שנה והקים משפחה. כיום יש לו שני בנים ובת, ובשנים האחרונות הבן הצעיר שלו הולך בדרכו ועוזר לו בעסק. כשהוא לא נמצא בעבודה, אלכס מספר שהוא אוהב "פשוט לנוח בבית בשקט ובשלווה עם המשפחה".
הוא מעיד שהשאיפות שלו לעתיד הן להמשיך להתפתח בעסק שלו ולצבור כמה שיותר ידע על התחום "חשוב לי מאוד לא לדרוך במקום, ולהמשיך ללמוד כל טכנולוגיה ומכשיר שנכנסים לשוק. הטכנולוגיות של היום משתנות בקצב מהיר מאוד והמטרה שלי היא להיות תמיד בעניינים ולהכניס את המערכות הכי חדשות לעסק"
אלכס נמצא בתחום האינטרקום והאזעקות כבר משנת 1994 ובעל הכשרה בחשמל, אלקטרוניקה ותקשורת מהטכניון.
תחומי ההתמחות שלו:
התקנת מצלמות אבטחה
התקנת אזעקות וגלאים
התקנת אינטרקום בבית/ במשרד
התקנת אינטרקום בבניין משותף
התקנת קודן
התקנת מערכת בית חכם
התקנת רשת קווית ביתת
התקנת רשת אלחוטית ביתית
התקנת רשת קווית במשרד
התקנת רשת אלחוטית במשרד.
אם תשאלו אותו, הוא יעיד שהדבר האהוב עליו במקצוע זה מה שהוא מכנה "אפקט הוואו בעיניים של הלקוחות", הוא מסביר - "אני פשוט אוהב את היכולת לעזור לאנשים. זה לא ניתן להסבר, אבל כשאני מגיע לבית שהאינטרנט לא עובד בו, ואחרי כמה שעות של עבודה האינטרט טס, והילד פתאום יכול לחזור לשחק, זה פשוט עושה לי את היום"
אלכס מעיד שהייחודיות שלו כבעל מקצוע מתבטאת באיכות העבודה שלו "אם יש דבר שאני לא מוכן להתפשר עליו זה איכות המוצרים והעבודה שלי. לאורך השנים צברתי ניסיון כדי לדעת איזה מוצרים טובים יותר, ואני עובד רק עם ציוד עזר איכותי מתוצרת גרמניה, שמשרת אותי ואת הלקוחות בצורה נאמנה"
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.