הוא היה מצוין. בחור נחמד, עבד מהר מאוד. הוא עשה בשבילי כל מה שהיה צריך ונתן מחיר טוב לדעתי.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
רותם משיח, חדרה.
משוב: 03/08/2025
תיאור השירות:
החלפת רכיב בדוד.
חוות דעת:
היה מצוין! הוא הגיע, ראה את הבעיה החשמלית שיש לנו בדוד, הסביר לנו והחליף את מה שצריך.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
shai h. חדרה.
משוב: 29/06/2025
תיאור השירות:
פירוק כ24 גופי תאורה והחלפה לגופים סטנדרטים.
חוות דעת:
היה מצוין!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
גל יניב, אור עקיבא.
משוב: 11/11/2025
תיאור השירות:
החלפת נקודת חשמל בדוד חשמל.
חוות דעת:
הוא היה ממש אחלה. התגלתה אחר כך בעיה והוא בא לתקן אותה.
איכות
8
מחיר
10
זמנים
10
יחס
9
9
כללי
חן לביא, אור עקיבא.
משוב: 09/11/2025
תיאור השירות:
תיקון לוח חשמל תלת-פאזי.
חוות דעת:
בכללי היה סבבה ואני חושבת שהוא פתר את הבעיה, החשמל לא נופל יותר. הוא הסביר לי בצורה מפורטת ועשה עבודה טובה, אבל היו שני דברים שהפריעו לי. הראשון, הוא אמר לי בטלפון מחיר לעבודה ואחרי שבוע כשבא להשלים ביקש סכום גבוה יותר. אמרתי לו שהוא אמר סכום נמוך יותר בהתחלה, אז הוא אמר שאין בעיה והוא ייקח את הסכום שאמר לי. השני, הוא לא הביא לי אישור תשלום, רק אחרי שביקשתי ממנו. ציפיתי שברגע שאעביר לו תשלום הוא ישר יעביר לי אישור.
איכות
10
מחיר
8
זמנים
10
יחס
8
9
כללי
אבי ו. ירושלים.
משוב: 05/11/2025
תיאור השירות:
תיקון וחיזוק חיבורים בקופה שהתנתקה.
חוות דעת:
מעולה!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
זוהר מ. פרדס חנה-כרכור.
משוב: 02/11/2025
תיאור השירות:
החלפת 2 שקעים.
חוות דעת:
היה סבבה! זמין, מהיר ואיכותי!
איכות
9
מחיר
9
זמנים
9
יחס
9
9
כללי
סמואל ק. בנימינה.
משוב: 30/10/2025
תיאור השירות:
תיקון עמדת טעינה.
חוות דעת:
סך הכל היינו מאוד מרוצים!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 80 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשחשמלאי רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של עבודות חשמל. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
רישיון
בתוקף עד 31/03/2028
אודות
אבניאל הוא חשמלאי, על כך מספר: "אני הנדסאי חשמל מוסמך ובעל רישיון חשמל בדרגת 630 אמפר כפול 3, עם ניסיון של למעלה מ-20 שנה בתחום החשמל והבקרה. לאורך השנים צברתי ניסיון נרחב בפרויקטים מורכבים בקנה מידה גדול, הן במגזר הפרטי והן בעבודה מול מגזר הציבורי. פיקוח קפדני על איכות העבודה ובטיחותה – כל זאת תוך שמירה על עמידה בלוחות זמנים ומתן שירות אישי ומסור לכל לקוח. אני מתמחה בתכנון וביצוע של מערכות סולאריות מתקדמות, תשתיות חשמל לבתים חכמים, מערכות בקרה ואוטומציה, תכנון תאורה חדשנית, ושירותי חשמל כוללים בהתאמה אישית ללקוח. הקפדה יתרה על סטנדרטים גבוהים, מקצועיות חסרת פשרות וחדשנות טכנולוגית – הם אבני הדרך שמנחים אותנו בכל פרויקט".
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.