מציג חוות דעת 1 - 7 מתוך 7 חוות דעת רלוונטיות
תיקון חמש דלתות פנים הכולל כיוון, החלפת ציר, לשונית וחלונית.
אישתי היתה שם אבל אני דיברתי איתו, אדם חביב מאוד, פתר לנו את כל הבעיות, בן אדם מקסים.
קניתי דלתות פנים בחברה ידועה והסתבר שלאחר זמן מה הצירים התעקמו והדלתות סרבו להסגר. איגור הגיע ובמקצועיות ואדיבות רבה התחיל לפרק דלת אחרי דלת ולהחליף ציר אחרי ציר ולכוון אותם, היתה דלת אחת עקשנית במיוחד... איגור לא ויתר ,עד שהדלת קיבלה חיים חדשים. אין מילים על המקצועיות האדיבות והסבלנות שלו. היתה זאת הפתעה נעימה מאוד. שירות VIP, וגם המחיר סביר והגיוני. מומלץ בכל לב.
החלפת גומיות בחמש דלתות שכלל כיוון והחלפת צירים בדלת.
איגור היה מצוין! הייתי מרוצה מהמקצועיות והזריזות.
השירות היה מעולה. התרשמתי שהוא היה אדיב, סבלני וזמין. הוא השאיר לי מפתח שאוכל לבצע תיקון בעצמי במידת הצורך.
תיקונים כללים לחמש דלתות פנים כולל החלפת ידיות וכיוון צירים.
היה בסדר, הוא עשה עבודה טובה! היה נעים לדבר איתו, עשה השתדלות ואני אקח אותו לדברים אחרים בפעם הבאה שאצטרך!
תיקון חמש דלתות פנים של חברת פנדור שכלל החלפת צירים וכיוון מחדש.
במילה אחת, נהדר! הוא הגיע פעמיים ונתן הערכת מחיר לעבודה, הוא היה גמיש בזמני ההגעה, עשה את העבודה בצורה מאוד מקצועית ועבד בצורה מסודרת ונקיה. כשהוא סיים הוא עזר לי בעוד כמה דברים וסירב לקחת עליהם תשלום.
רפאל נתן שירות מצוין, הגיע בזמן והיה אדיב מאוד.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.