מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 28 חוות דעת רלוונטיות
הוא מעולה, מושלם והילדים מאוד מאוד אוהבים אותו.
היה מצוין!
הפעלת מופע קסמים ביום הולדת חמש, 20 ילדים, בגילאי 4-7. דובר אנגלית ועברית שוטף.
המופע היה מטורף, הילדים היו בשוק, הבן שלי עדיין מדבר על הג'גלינג עם האש. עשה פעילות עם הילדים וההורים. היה ממש מרשים איך שהילדים היו בקשב לאורך כל הזמן. אני לא ידעתי מה לעשות והוא הדריך אותי ממש בדברים הקטנים. היה ממש גמיש בזמנים. הוא נתן הבטחה שאם לא נהיה מרוצים הכסף יוחזר. הוא מנוסה וממליץ על הכל מראש.
הפעלת יום הולדת שכללה מופע קסמים ופעילות בלונים לילדים בכיתה א'.
היה מדהים! אני חושבת הילדים מאוד נהנו. לפני שהגיע, נתן לנו טיפים על מיקום טוב יותר וזמני האירוע. אופק הגיע בזמן, היה אדיב ומרגיע. הכל פעל לפי הלוז. המופע היה כייפי, מצחיק ומרשים. בסוף המופע אופק פינק את הילדים בצעצועים מבלונים. ממליצה בחום!
היה מעולה! המופע עצמו היה מאוד יפה, הוא החזיק את הילדים שבגיל הזה זה לא פשוט והוא גם ניהל את כל הערב מהרגע שכולם הגיעו ועד סוף האירוע. הוא עזר לנו, ההורים לארגן את הלו"ז, מתי להוציא את העוגה ומתי אוכלים, היה ממש מצוין! הוא נתן יחס אישי לבן שלי, הגיע שעה לפני, הכין אותו ודיבר איתו ונתן לו להרגיש מרכז האירוע. היה כיף לראות את זה.
היה שמח, מצחיק, מותאם לקהל ומעצים את ילד יום ההולדת בפני חבריו. עמית יסודי, מדויק, מקצועי ומעבר לזה אדם טוב עם לב רחב ומפרגן, שעושה את מה שהוא אוהב מכל הלב. עמית התייחס לכל ילד, נתן יחס אישי ויצר אווירה כיפית ומהנה.
היינו מאוד מרוצים והילדים מאוד אהבו אותו. היו חלקים שהם היו יותר בעניין וחלקים שהם פחות, אבל הוא מאוד נחמד ויש לו גישה טובה לילדים. כנראה זו הייתה ההתאמה עם החבר'ה שלנו.
הפעלת יום הולדת שכללה מופע קסמים, ריקודים והצגה לכ-25 ילדים בגילאים 3-6.
לפני האירוע צוף מאוד עזר לנו מבחינת התכנון והעצות שהוא נתן, הוא כל הזמן היה זמין ונתן הרגשה ממש טובה ואכפתית, הוא בן אדם חם ונעים לעבוד איתו. באירוע עצמו הילדים מאוד מאוד נהנו, הם שמחו ושיתפו פעולה, וגם ההורים נהנו מאוד. צוף הגיע שעה לפני כדי לארגן הכל וכדי להכיר את הילד. הוא נתן לכל הילדים תשומת לב והכל היה מעולה. הוא מקצוען בתחום שלו עם יכולת להתחבר לכל הילדים, הילדים היו ממש מרותקים וכולם השתתפו בהפעלת היום הולדת. הייתה לנו הרגשה שהוא דואג להכל ואנחנו צריכים רק ליהנות מלראות את הילד שלנו כל כך שמח ביום הולדת שלו ונמצא במרכז תשומת הלב!
הפעלת יום הולדת הכוללת מופע קסמים לכארבעים ילדים בגילאי חמש.
הוא פשוט אלוף! לקחתי אותו כבר פעמיים ואחריי גם אנשים נוספים פנו אליו. האירוע היה עבור שני ילדים והוא ידע לחלק את תשומת הלב ביניהם בצורה שווה ומרשימה. הוא ממש תותח והצליח להחזיק את הילדים מרותקים לאורך כל הזמן.
הפעלת יום הולדת לילדה בת 5 בגן, כולל מופע קסמים ומשחקים.
אושרת הייתה מאוד נחמדה והשקיעה בהפעלה, אני פחות התחברתי למופע. היו ילדים שנהנו והיו מרוכזים והיו לא מעט שהתעסקו בדברים אחרים והיה קצת מבולגן. הבת שלי כן נהנתה ממנה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.