16 חברות ניקיון ופוליש מומלצות ענו על השאלה וסיכמנו את התשובות בגרף!
צוות מידרג שאל כך: איך מנקים אבנית ממקלחון? יש לנו מקלחון זכוכית ובזמן האחרון התחילו להצטבר בתחתית שלו כתמי אבנית. אנחנו רוצים לנקות את האבנית בצורה יעילה ויסודית. איך מנקים אבנית ממקלחון? ניתן לבחור יותר מתשובה אחת, אשמח לפירוט איך מומלץ לנקות.
הגרף החכם נותן משקל גדול יותר למומחים - כלומר לחברות ניקיון ופוליש עם מספר חוות דעת ודירוגים גבוהים יותר.
הגרף הזה הוא גרף רגיל - לכל 16 חברות הפוליש והניקיון משקל זהה.
איך מנקים אבנית ממקלחון? המומחיות עונות:
למעשה ניתן להשתמש בהמון חומרים מסירי אבנית להסרת אבנית במקלחון. האישיו החשוב בפעולות האלה הוא להיות סבלני ולחזור על הפעולה מספר פעמים עד להגעה להברקה הרצויה. ניתן גם לחצות לימון ולמרוח על המקלחון, האפקט הלימוני יעכל את האבנית שהצטברה לנו על המלקחון בהצלחה.
ישנם הרבה חומרים בעזרתם ניתן להסיר אבנית ממקלחון. אני מוצא שהחומר היעיל ביותר הן במהירות היישום והן בתוצאה הוא Tt64 של חברת buzl. ראשית מרססים את החומר על המקלחון, מקרצפים את החומר על הזכוכית בעזרת סקוץ' לבן לא שורט של חברת 3m, וממתינים מספר דקות. לאחר מכן שוטפים בעזרת מים, מייבשים בעזרת סמרטוט או מגב חלונות ומבריקים עם נייר. אם יש מקומות שנשאר אבנית, צריך לחזור שוב על הפעולה עד לקבלת התוצאה הרצויה. עדיף להשתמש בכפפות ומשקפי מגן. בהצלחה!
יש חומרים מסוימים לניקוי של אבן ממקלחונים.
השיטה שלי לניקוי אבנית ממקלחון היא ללרסס את ה-buzil 464 (מדולל במים) על המקום ולקרצף עם ספוג פלא או סקוץ' לבן שאינו שורט.
אני הייתי ממליץ על 2 סוגים של מסירים - זהו חומר הh.g והחומר השני mk105 שהוא גם חומר מצויין להסרת אבנית
מולץ buzl חומר עדין ולא תוקף מגיע מרוכז לכן נותן שליטה
להשאיר את החומר לפחות 5 דקות, לשפשף עם סקוץ' רגיל, ולאחר מכן לשטוף במים ומגב חלונות.
תשובה | מספר משיבים משוקלל | אחוז |
---|---|---|
חומץ | 3.7 | 34.0 |
Tt64 של חברת buzl | 2.5 | 23.3 |
אחר | 2.3 | 21.3 |
מסיר אבנית "אנטי קלאק" | 2.2 | 20.3 |
מסיר אבנית אנטי בקטריאלי | 0.8 | 7.4 |
מסיר אבנית HG | 0.7 | 6.8 |
אקונומיקה | 0 | 0 |
נוזל כחול לניקוי חלונות | 0 | 0 |
סילית בנג לניקוי אבנית | 0 | 0 |
Sanet BR 75 | 0 | 0 |
תשובה | מספר משיבים | אחוז |
---|---|---|
חומץ | 4 | 25.0 |
Tt64 של חברת buzl | 5 | 31.2 |
אחר | 3 | 18.8 |
מסיר אבנית "אנטי קלאק" | 8 | 50.0 |
מסיר אבנית אנטי בקטריאלי | 3 | 18.8 |
מסיר אבנית HG | 6 | 37.5 |
אקונומיקה | 0 | 0 |
נוזל כחול לניקוי חלונות | 0 | 0 |
סילית בנג לניקוי אבנית | 1 | 6.2 |
Sanet BR 75 | 0 | 0 |
סכום מספר המשיבים הוא לא כמות המשיבים שענו מכיוון שכל מומחה יכל לבחר כמה תשובות נכונות בשאלה.
המידע המוצג כאן על "איך מנקים אבנית ממקלחון?" אינו מיועד להוות תחליף לייעוץ מקצועי, אלא למטרת העשרה בלבד. אתה לוקח אחריות מלאה על אופן שימושך במידע זה. עליך לפנות לאיש מקצוע כדי לקבל תשובה אישית. אין לעשות שימוש מסחרי בתוכן ללא אישור בכתב. שימוש ללא אישור יהווה עילה לתביעה.