החלפת צינור ראשי שמחבר בין שעון המים עד לדירה בקומה הרביעית של הבניין.
חוות דעת:
הוא היה בסדר גמור. הוא היה אחראי, התעקש להגיע ולראות לפני שנתן הצעת מחיר, היה אדיב ודייק בזמנים. העבודה בוצעה בדירה שאני משכירה והצטערתי שהוא לא שלח לי תמונות של העבודה.
הוא היה מצוין וגם סידר דברים נוספים בנוסף לצינור למרות שלא ביקשנו :)
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
רובי בלס, הרצליה.
משוב: 08/09/2014
תיאור השירות:
החלפת חלק מצינור ראשי של המים בבניין.
חוות דעת:
הוא היה עשר מכל הבחינות, ממש מעולה.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
ריקי מילר, גבעתיים.
משוב: 29/08/2014
תיאור השירות:
החלפת צנרת בבניין.
חוות דעת:
הוא היה מצוין. הוא בא בזמן ולקח מחיר הוגן. היינו מאד מרוצים.
איכות
10
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
ליליאן מאיר, ראשון לציון.
משוב: 31/07/2014
תיאור השירות:
החלפת צינור חיצוני לאורך בניין של 4 קומות.
חוות דעת:
הוא היה מקסים! אחרי שעברתי שניים שלושה בעלי מקצוע, הוא היה פשוט מדהים, עשה עבודה מצוינת, היה נחמד והגיע בזמן. אני ממליצה בחום.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
אורי סודאי, תל אביב.
אשרור: 18/01/2014
משוב: 11/11/2013
תיאור השירות:
החלפת קטע צינור שהיה סתום מחוץ לבניין.
חוות דעת:
הוא עשה עבודה מצוינת! הוא מאוד ישר, מאוד כנה, עשה עבודה מעבר בלי לבקש תשלום נוסף, אני הולך לעבוד איתו קבוע מעכשיו. מומלץ ביותר!!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
ש. ש. תל אביב.
משוב: 18/07/2022
תיאור השירות:
החלפת צינור בצנרת מים ראשית של בניין.
חוות דעת:
הוא היה מאוד נחמד, אדיב ומקצועי. הוא הביא שירות טוב במחיר הוגן והגיע בזריזות. קודם הגיע כדי לראות את העבודה וחזר כבר יום לאחר מכן כדי לבצעה.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
פרטי הלקוח שמורים במידרג
משוב: 14/10/2013
תיאור השירות:
החלפת קטע צינור 4 צול' ראשי בבניין.
חוות דעת:
היה בסדר גמור! הגיע בזמן, עשה עבודה בצורה מקצועית ולקח מחיר סביר.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 3267 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשאינסטלטור רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של שירותי אינסטלציה. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
התנדבות - "שעה טובה"
אודות
משה האינסטלטור, בכלל התחיל כמשה נהג הסמיטריילר ומשה איש דודי השמש והחשמל , אבל ברגע שהחל לעסוק באינסטלציה הבין שזה מה שהוא אוהב לעשות.
משה השתחרר מהצבא, ומהר מאוד הגיע לתחום האינסטלציה. הוא עבר הכשרות וקורסים והתאהב במפגש עם האנשים.
מגוון האנשים השונים שמשה פוגש בכל יום בעבודתו כאינסטלטור, זה הדבר האהוב עליו בעבודה. אין יום דומה לאתמול, אין אדם אחד שזהה לאחר ואין בעיה זהה לקודמתה. הסיפוק שמשה מרגיש כשהוא פותר בעיה והחיוך של הלקוחות המרוצים בתמורה – זה מה שגורם לתחושת הסיפוק הגדולה בעבודה.
משה נשוי ואב לשני ילדים, בן ובת. כשמשה לא מתקן נזילות או פותח סתימות, אתם יכולים לפגוש אותו מטייל בארץ. מעברו כנהג סמיטריילר משה שמר את האהבה הגדולה שלו לנהיגה – ואת זמנו הפנוי הוא מבלה בטיולי ג'יפים.
משה האינסטלטור עוסק באינסטלציה מזה 25 שנים ומספק את כל שירותי האינסטלציה. משה האינסטלטור מקפיד על מתן שירות מקצועי תוך התייחסות אישית לכל לקוח. שימו לב: משה מכבד כרטיסי אשראי
תחומי ההתמחות
:: פתיחת סתימות
:: איתור נזילות
:: הגברת לחץ מים
:: התקנת מטהרי מים ומסנני מים
:: החלפת צנרת בבניין
:: הקמת קו ביוב
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.