מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 33 חוות דעת רלוונטיות
היה בסדר גמור.
היחס שלו היה בסדר והעבודה שלו טובה, אבל הופתעתי מעט מהמחיר.
הוא היה מאוד חביב ונעים, ענה על כל השאלות והסביר את כל התהליך. אני מאוד מרוצה, היה ממש אחלה והמחיר הרגיש לי הוגן. הוא היה סופר מקצועי ושם לב עוד בתמונה ששלחתי לו לפני שאגיע שיש גם נזילה מהצינור. מבחינתי הוא הציל אותנו מלהתעורר לבוקר של פיצוץ בצינור.
החלפת פלאנג' כולל ניקיון יסודי לדוד מאבנית. החלפת תרמוסטט, תיקון נזילה והחלפת צינור עליון לדוד חשמל תלוי בגודל 120 ליטר.
הכל היה בסדר גמור.
החלפת תרמוסטט ותיקון צינור בדוד חשמל של חברת אמישראגז, 120 ליטרים.
הוא היה מקסים! ממש חמוד! מבחינת זמנים הייתי נותן לו 12! הוא הגיע תוך חצי שעה, היה מדהים! הוא היה נקי, זריז ונראה מקצועי.
הכל היה בסדר, הוא סיים הכל בזמן. המחיר היה כמו שצפיתי.
החלפת מערכת חשמל לדוד, גוף חימום, תרמוסטט, פלאג, מגנזיום, ניקוי אבנית ותיקון צינור.
גם בעל מקצוע טוב וגם בן אדם. ישר, מנומס וגם במחיר חצי ממה שאחרים ביקשו בטלפון. השאיר סביבת עבודה נקייה ואפילו הוריד את הנעליים כאשר נכנס ממרפסת השירות חזרה לתוך הבית כדי לא ללכלך את הרצפה. בקיצור 10 מתוך 10 וכמובן מומלץ בחום.
תיקון דוד חשמל של חברת אמאיל שכלל החלפת שסתום, צינור, תרמוסטט וגוף חימום.
דודו נתן שירות בסדר גמור והיה אדיב מאוד.
היינו מאוד מרוצים ממנו! הוא אדיב ממש והשירות שלו מאוד מהיר.
על הכיפאק! הוא נתן מחיר טוב ושירות מצוין והיה זמין, הגיע מעכשיו לעכשיו.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.