מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 23 חוות דעת רלוונטיות
איתור תקלה במכונת כביסה מחברת אלקטרולוקס, תיקון מפסק פתח עליון ונועל דלת.
הכול הצליח והיה בסדר, הוא היה מחויב ונתן שירות אחלה. המחיר היה סביר בעיניי.
בגדול הכול היה טוב מאוד! הוא היה הגון מבחינת השירות והזמינות, היה גמיש ואדיב. בדיעבד לא נזקקתי לשירות ולכן המחיר היה גבוה בעיניי.
היה מדהים! רותם הגיע בזמן, גילה את התקלה במהירות וסיים את הטיפול באותו הביקור תוך בערך כשעה כשהוא מסביר לי תוך כדי התיקון מה שהוא עושה. מאוד מקצועי ואדיב. ממליץ בחום!
הוא היה מעולה! 10 לגמרי.
תיקון תקלת סחיטה במכונת כביסה מחברת אלקטרולוקס.
הוא היה פשוט מושלם! הוא לא היה זמין מיד אבל כשהגיע עשה עבודה מהממת וסידר הכל תוך דקות, התייחס נחמד ונתן טיפים, בכלל לא היה בלחץ על התשלום והבטיח לבוא שוב אם יהיו בעיות. באמת ממליצה עליו ובטוחה שאם אצטרך אפנה אליו שוב!
הייתה לנו איזו בעיה מוזרה שלא הצליחו לפתור, הוא בא כמה פעמים ואני חייב להגיד שלמרות כל הפעמים שהוא הגיע הוא לא לקח כלום מלבד עלות התיקון. הוא היה אחלה, ממש בסדר גמור, 10 בהכל.
הוא הגיע פעמיים, עשה מה שניתן היה לעשות, אין לי מילה רעה להגיד עליו ואז נזכרנו שיש לנו ביטוח של החברה אז הפסקנו את הטיפול איתו. הוא נתן אחלה של שירות.
תיקון תקלה במכונת כביסה של חברת אלקטרולוקס ובמייבש כביסה של חברת אינדסיט.
הוא היה מצוין, הגיע בזמן, עשה עבודה מצוינת, היה מאוד אדיב, סופר מקצועי והסביר את כל מה שעשה.
הוא היה מצוין, מקצועי,, הגיע בזמן היה נחמד ושירותי.
הוא היה ממש טוב מאוד, אני מאוד מרוצה מהעבודה שלו.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.