מציג חוות דעת 1 - 9 מתוך 9 חוות דעת רלוונטיות
יואב אמר לי בטלפון מה לעשות ופתר לי את הבעיה בלי שהיה צריך לבוא.
אני מאוד מאוד מרוצה!
ייעוץ טלפוני לתיקון מדיח כלים שולחני של חברת מידאה עם תקלה E4
אני מרוצה מאוד! רז נתן יעוץ טלפוני לגבי מדיח כלים שולחני של מידאה. בהתאם להודעה E4' מדובר בהצפה, ניקיתי את המדיח ביסודיות ועדיין המדיח לא עבד. רז נתן יעוץ בצורה יפה מכובדת נעימה ומשכילה ואף ביקש שאצור עמו קשר לאחר שהתקלה נפתרה לוודא שהכל תקין, וכל זה בטלפון , ללא עלות או חיוב . רז אכן מצרך יקר בארצנו. שאפו , מומלץ בחום . 10/10, רז תודה לך חסכת לי המון כסף.
נעים, מקצועי, מומלץ בחום.
היה מאוד נחמד! היה צריך לפתוח את כל המכשיר כדי להחליף צינור ניקוז, פתח, החליף, סגר והשאיר נקי אחריו.
תיקון מדיח כלים שולחני של אלקטרה. כלל תיקון של הכרטיס האלקטרוני.
הוא היה מעולה, מקצועי מאוד, אני מאוד מרוצה. כאשר התעוררה בעיה הוא מיד חזר לתקן :)
הייתי יותר ממרוצה, הוא היה מעולה. הוא מצא שיש זכוכיות תקועות בפילטר, פתח, סידר וניקה, והכל עובד כמו שצריך. הוא ניסה לעזור לי טלפונית לפני אך כשראה שזה לא עוזר הוא מיד הגיע והיה מעולה.
תיקון מדיח כלים שולחני של חברת אלקטרולוקס שכלל את כיוון הרגליות.
הוא היה בסדר גמור! היה מעט קשה להשיג אותו בגלל החגים אבל חוץ מזה הוא הוא הגיע בזמן ועבד בצורה טובה.
היתי מרוצה! הוא קבע איתי והגיע בזמן, לא היה צריך להתעסק עם זה יותר מידי, תיקן את התקלה והסביר לי מה הוא עושה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.