מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 54 חוות דעת רלוונטיות
תיקון קצר בתנור מחברת סאוטר ואיתור תקלה במייבש כביסה.
התנור עובד, הוא אמין, מקצועי ושירותי.
שירות אחלה!
הייתי ממש מרוצה! הוא הגיע ביום שישי ואמר שאם התיקון יעלה מעל סכום מסוים עדיף לי כבר לקנות תנור חדש. בסוף הוא הצליח לתקן אותו במחיר טוב לדעתי והחזיר אותו תוך יומיים. הוא היה אמין ושירותי, סחב לבד את התנור והרשים אותי מאוד בסך הכל.
בן אדם מקסים שיודע את העבודה שלו. דירגתי ציון כללי כזה מפני שאם היה מברר יותר על התקלה לפני שקבענו שיגיע היינו יכולים לפתור אותה מרחוק ולחסוך את העלות הביקור והזמן.
הוא היה בסדר גמור, הכל היה טוב חוץ מזה שהמחיר לדעתי היה גבוה ביחס לעבודה שנעשתה בפועל.
הוא היה ממש מעולה. מאוד נחמד ומקצועי, חמישה כוכבים לגמרי :) הוא אמר להתקשר אליו אם הבעיה תחזור, והוא באמת הגיע שוב ולא גבה תשלום על הפעם השנייה.
הגיע לתקן אבל אמר שיש יותר מידי דברים שצריך לתקן, תקלה רב מערכתית, כנראה ששני פיוזים נשרפו, אז הוחלט להחליף את התנור ולקנות חדש, הגיע בזמן, עמד בזמנים והיה נחמד. שילמנו בגין הגעה, השתלם לקנות חדש מאשר לתקן את הנזק.
התקשרתי לברר לגבי תיקון של תנור, הסברתי לו שיש לי רקע טכני והאיש היקר הסביר לי בסבלנות מה לעשות ונתן לי שירות מקצועי עם ידע טכני מטורף. ממליץ בחום.
אריה היה מקסים! היה מאוד זמין, הסביר, נראה מאוד מקצועי ותקתק את העבודה. היה מותק ולקח רק על עלות ביקור :)
היה מקצועי לחלוטין, אדיב ואמין. הוא תיקן את מה שהיה, לא החליף חלקים, רק תיקן קצר ואמר מה לעשות אחר כך. לקח עלות רק על הביקור והתקשר יום אחרי לבדוק שזה עובד. מודה לו מאוד.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.