מציג חוות דעת 1 - 4 מתוך 4 חוות דעת רלוונטיות
הגיע מהר עם העובד שלו כדי לראות ולתת הצעת מחיר. ביום העבודה הגיע רק העובד שלו שעשה את העבודה וחיים עצמו הגיע רק בסוף כשהמטבח היה כבר בנוי כדי לחבר את החלקים האחרונים של הכיור למים ולניקוז. הוא היה קצת חסר סבלנות בעיני והיה נראה כאילו שהוא "עושה טובה".
חביב היה מצוין!
העברת קו מים מהכיור של השירותים אל האסלה לצורך אספקת מים לבידה.
בצד החיובי: העבודה בוצעה והבידה מחובר למים. בצד השלילי: .היה ברור מראש שהפתרון לא יהיה מאוד יפה. אבל מה שנעשה נראה ממש מכוער. הקו של המים מורכב משלושה צינורות גמישים לבנים שמחוברים ביניהם ע"י ניפלים מברזל. כל העסק הזה לא מקובע לקיר בשום צורה אלא מונח על הדלתות של המקלחון ומפריע להן לזוז. החיבור למקור המים שמתחת לכיור נעשה בצורה שמפריעה למגירה שמתחת לכיור להיסגר. אפשר לסגור את המגירה אבל אז היא לוחצת על צינור היציאה ואני מעריך שזה גורם לו בלאי ובשלב כלשהו תהיה שם נזילה.
התקנת ברזים למקרר, העברת קו ביוב מאחורי כיור והעברת צינור מים קרים מאחורי הכיור.
לא הייתי נוכח וממה שהבנתי הוא היה ממש מעולה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.