מציג חוות דעת 1 - 9 מתוך 9 חוות דעת רלוונטיות
אספקת והחלפת דוד חשמל מחברת כרומגן, מיכל מים ומעמד לדוד.
אלכס לא הגיע ביום העבודה אלא שלח מישהו מטעמו. העבודה בסה"כ הייתה בסדר ואין לי טענות למעט שכשעליתי לוודא היה טיפה טפטוף, אבל שהתקשרתי אליהם הם מיד באו וסידרו הכל.
אני מרוצה מהעבודה, מהיחס ומהזמנים. הכל עשר!
מרדכי נתן שירות טוב ומהיר, תהליך הצעת המחיר צריך להיות מסודר ורשמי יותר, המחיר היה הוגן.
היה נהדר! שלחתי למקס סרטון של הבעיה, הוא אבחן אותה מיד. נתן את הצעת המחיר הכי זולה, הגיע בול בזמן וביצע את ההחלפה בצורה מצוינת.
המחיר, האיכות והעמידה בזמנים היו טובים מאוד. הדבר היחיד שהפריע לי זה שקיבלתי פורק לחץ משומש ולא חדש.
אספקה וחלפת מיכל של דוד חשמל 150 ליטר.
רן היה מעולה, ממש שירות טוב.
בסך הכול הייתי מרוצה ממנו.
הוא טוב מאוד, התרשמתי בצורה חיובית. עשה עבודה כמו שצריך, הייתי מבסוט ממנו. המחיר היה סבבה לגמרי. הגיע בזמן, ממש מהר, יום למחרת. הלוואי שכל אנשי המקצועי היו כמוהו.
החלפת מיכל בדוד חשמל.
הוא היה בסדר גמור, אני לא יודעת מבחינת המחיר אם זה זול או יקר אבל הוא היה זמין, הגיע מהר, טיפל בזה יפה והכל היה בסדר.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.