החלפת חזיתות במטבח שכללה שינוי מיקום ארונות, הוספת מדפים, החלפת בוכנות, צירים, שינוי פתיחות דלת, התקנת שמונה עשרה ארונות סנדוויץ' עם ציפוי פורמייקה מבריקה, ידיות ניקל ושתי קלאפות.
חוות דעת:
היו אצלי הנגרים הכי טובים בארץ, הם היו מדהימים, נגרים מספר אחת! הם היו אמינים, דייקנים, מילה שלהם זו מילה, זמנים זה זמנים והם היו מאד מקצועיים. הם נתנו עצות טובות, היו פרקטיים וכל הדברים הטובים שאפשר להגיד זה עליהם. הם עבדו עם החומרים הכי איכותיים שיש ואני מרוצה מאוד. כשהיה משהו שלא היה נראה לא טוב עם הארון הוא ישר נסע והביא לי חדש כדי לא להשאיר אותי ככה. עבדתי עם הרבה בעלי מקצוע אבל עם כאלה מקצועיים לא יצא לי עדיין!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
1
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 207 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשנגר מטבחים רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של מטבחים. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
אודות
כמו השיר המפורסם, שמעון "אוהב להיות בבית". בזמנו הפנוי צופה בטלוויזיה, בעיקר בערוצי הטבע וההיסטוריה או מטייל בחוץ עם המשפחה. באופן קבוע מתעניין בחידושים שיוצאים בתחום הנגרות וגם יוצר לעצמו חלק מהכלים.
שמעון מאוד אוהב לראות את המטבח לא כשהוא גמור, אלא כשכבר עושים בו שימוש. הוא אומר: "כשאנשים חיים בבית והדברים כבר במקומם אפשר לראות את המטבח קם לתחייה באמת".
את אחת העבודות הגדולות שלו קיבל במקום מאוד מפתיע – בתור לקופה בסופר! "הייתי עם העיפרון שאיתו אני מסרטט מאחורי האוזן. ילד עמד שם עם אימא שלו ואמר לה "אימא! תראי צומח לו עיפרון מהראש!", אימא שלו פנתה אלי כדי להסביר לילד, הוצאתי את העיפרון וסיפרתי שאני נגר. הם בדיוק היו צריכים נגר ולקחו אותי לעבודה".
שמעון הוא הבעלים של הנגרייה שלו כבר למעלה מ-30 שנה. לתחום הנגרות הגיע בכלל מתחום המכאניקה – הפרויקט שעמל עליו הגיע לסופו וכשחיפש עבודה, החליט לפנות לתחביב האהוב – נגרות. הוא קנה נגריה שלמה, עם כל הציוד והתחיל לעבוד.
תחומי ההתמחות
:: בניית מטבחים
:: בניית חדרי ארונות
:: בניית נישות
:: עבודות עץ לבית
שמעון כאמור, הגיע מעולם המכאניקה, והדיוק בו הוא ערך עליון. הוא מעיד כי זה דבר שהוא לקח איתו גם לתחום עבודות העץ. בנוסף, שירות הלקוח מבחינתו הכי חשוב – "אני תמיד מנסה לעזור ללקוח, למשל לחסוך בעבורו בכל הקשור לפרזול, חברות תמיד מנסות למכור עוד ועוד ארונות, אבל אני יכול לקחת ארון ולחלק אותו בצורה שונה בשביל לחסוך עלויות" מספר.
שאלות ותשובות עם שמעון
לתשומת לבך!
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.