מבחינת זמינות ושירות הוא היה מצויין! הוא הגיע בזמן, היה נחמד ואדיב ולא איחר. המחיר היה נראה לי קצת יקר.
איכות
9
מחיר
8
זמנים
10
יחס
9
9
כללי
יניב אלגריפי, צור יצחק.
אשרור: 30/10/2024
משוב: 30/08/2024
תיאור השירות:
תיקון איטום של ניקוז מים ושטיפת מזגן מיני מרכזי מחברת אלקטרה.
חוות דעת:
אבי היה בסך הכל בסדר, הוא הגיע מהר וטיפל בבעיה.
איכות
10
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
שלומי בן שבת, מודיעין.
משוב: 01/07/2024
תיאור השירות:
תיקון נזילת מים במזגן מיני מרכזי.
חוות דעת:
רק שבחים!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
שרונה ע. שוהם.
אשרור: 14/04/2024
משוב: 09/08/2023
תיאור השירות:
תיקון נזילה ממזגן מיני מרכזי של חברת אלקטרה.
חוות דעת:
אדם נפלא עם תודעת שירות נדירה!
הגיע לטפל במזגן מיני מרכזי שנמצא תחת אחריות של אלקטרה.
הייתה בעיית נזילה קשה מהתקרה. שלושה טכנאים של אלקטרה פקדו את ביתי בשבוע וחצי ואף אחד מהם לא הצליח לפתור את הבעיה.
פניתי לאבי שהסכים להגיע בהתראה מיידית - הגיע בשעת ערב מאוחרת, היה נעים, מקצועי, מסודר, הסביר לפרטי פרטים ופתר את הבעיה!!!!
שהה אצלי מעל שעתיים וגבה מחיר מגוחך בעיניי.
מומלץ מאוד!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
ישראל גמליאל, תל אביב.
אשרור: 25/02/2024
משוב: 18/06/2023
תיאור השירות:
ניקוי ותיקון מזגן מיני מרכזי שכלל החלפת קבל.
חוות דעת:
הייתי מאוד מרוצה! לאחר בדיקה מעמיקה סידר את הכבלים, והחליף קבל ניקה וסידר את המזגן, שפועל כעת בצורה מיטבית ולשביעות רצוני המלאה. כל זאת עם חיוך, סבר פנים יפה והסבר ממצה לכל פעולה שלו. המחיר היה סביר לחלוטין. בהחלט אשמור לו מקום למקרה שנזדקק לו בנושאי מיזוג בשעת מצוקה.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
אלכסנדר ריבקביץ, מודיעין.
אשרור: 20/09/2023
משוב: 18/07/2023
תיאור השירות:
תיקון קטן חשמל מיני מרכזי.
חוות דעת:
מקצועי, אדיב ומהיר.
איכות
10
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
שרון פ. שוהם.
משוב: 19/09/2023
תיאור השירות:
תיקון מזגן מיני מרכזי שדלף ממנו הגז והפסיק לקרר.
חוות דעת:
היה מצוין!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
תומר מוגדסי, מודיעין.
משוב: 23/08/2023
תיאור השירות:
תיקון מזגן מיני מרכזי של חברת תדיראן בעל חמישה כוחות סוס שכלל פתיחת סתימה בניקוז של המזגן.
חוות דעת:
תומר היה בסדר גמור ועשה עבודה טובה.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
אייל זהבי, מודיעין.
משוב: 07/07/2023
תיאור השירות:
תיקון קצר חשמלי במזגן מיני מרכזי של חברת אלקטרה 5 כ"ס.
חוות דעת:
הוא צדיק, אין לי מילה אחרת. הבן אדם עילוי, ישר, סופר מקצוען וסופר הגון בצורה בלתי רגילה. פשוט הציל אותי, יש לי מזגן מיושן שלא עובד כבר כמה חודשים והייתי בטוח שלא אצליח לגרום לו לעבוד שוב, הוא הגיע והצליח לעלות על כל התקלות במזגן. יש לו יחסי אנוש מדהימים, אדם שכולו לב ונשמה, יש לו סבלנות ומקצועיות והוא עבד במשך שעות עד שהצליח לתקן את המזגן, פשוט לא ויתר. ישבתי לידו וראיתי בן אדם מיוחד ברמות, לא סתם אני אומר, מקצוען ברמות על, הכל עם סבלנות ועם חיוך, אין דברים כאלה, פשוט אין. כל דבר שעשה הוא הסביר לי ועדכן אותי מראש. הכל היה בנחמדות, ברוגע ובגישה של יהיה בסדר, הצניעות שלו מדהימה. הוא ביקש מחיר הוגן לדעתי ואין יותר ישר ממנו, מאחל לו רק טוב. אני שמח שהתקלקל לי המזגן רק כי יצא לי להכיר את הבחור הזה.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
טל כהן, פתח תקווה.
אשרור: 15/11/2022
משוב: 16/09/2022
תיאור השירות:
תיקון מזגן מיני מרכזי ישן עם נזילה.
חוות דעת:
אבי היה מדהים, ממש חבל על הזמן, הגיע, היה אצלי מלא זמן ולקח מחיר ממש הוגן. הוא חיכה לראות שהכול בסדר ואז עשה עוד תיקון עד שראה שהכול מאה אחוז. אני ממליץ עליו, הוא נתן שירות מהטובים שראיתי וטיפל בבעיה ששני אנשים לפניו לא הצליחו לטפל בה.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 616 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשטכנאי מזגנים רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של תיקוני והתקנות מזגנים. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
אודות
אבי נולד בדרום אפריקה, גדל והתחנך שם עד גיל 20, ושם, בבית הספר למד את כל מה שקשור בעולם הקירור. כשעלה לארץ כבר היה לו ברור שבזה הוא הולך לעסוק – הוא עבד אצל מספר בעלי מקצוע עד שצבר מספיק ניסיון והחליט שהוא בשל לפתוח עסק משלו.
הוא אב לילדים וסב לנכד, וכשהוא לא מתקן מזגנים תוכלו למצוא אותו מבלה את זמנו עם המשפחה, שזה הדבר שהכי חשוב לו. "הרבה פעמים אנחנו רוצים ללכת ולעבוד בשביל המשפחה, אבל אז אנחנו שוכחים את המשפחה בשביל העבודה. הזמן עם המשפחה הוא זמן חשוב וצריך לשמור עליו".
הוא מספר על לקוח שזכור לו במיוחד. "היה לי לקוח שהתקלקל לו המזגן. הוא היה עם ילדים קטנים בבית והם פשוט סבלו מחום. התקלה הייתה מאוד בעייתית וכללה בעיות צנרת. כשראיתי את הילדים שלו ככה סובלים אמרתי שלא משנה מה, אני לא יוצא מהבית עד שאני לא מתקן לו את התקלה. הייתי אצלו משעה שלוש בצהריים עד שש בבוקר שלמחרת. הוא ממש הודה לי והיום אנחנו חברים, נשארנו בקשר טוב."
ולגבי השאיפות לעתיד? "הייתי רוצה להמשיך לעסוק בתחום הקירור, רק בגלל האנשים, זה שווה הכל. הידיעה שאני יכול לעזור ללקוח, לעשות לו טוב, ולהוציא אותו מרוצה היא זו שנותנת לי סיפוק. אני לא פה בגלל הכסף."
אבי עוסק בתחום המיזוג כבר 25 שנה, ומנהל באהבה גדולה את העסק שלו, שמעניק פתרונות למקררים ומזגנים.
"אני אוהב את העבודה", אומר אבי, "ומה שאני הכי אוהב בה זה הקשר עם הלקוחות. בסופו של דבר מה שחשוב בשורה התחתונה זה החיבור החיובי עם הלקוח, הפיתרון של הבעיה, העזרה לבנאדם אחר. אני באמת מאמין שאם הגעתי אליו ועזרתי לו לפתור את הבעיה סימן שזה היה צריך לקרות, הייתי צריך להגיע אליו"
תחומי ההתמחות:
:: תיקון מזגנים
:: תיקון מקררים
:: תיקון מקפיאים
:: התקנת מקררים
:: התקנת מזגנים
הדבר שהכי מאתגר אותו בעבודה הוא ללמוד דברים חדשים, גם אחרי שנים רבות בתחום. " לפעמים אני נתקל במכשירים או טכנולוגיות חדשות שאני לא מכיר. אז אני אומר ללקוח שאת המקרר הזה אני עוד לא מכיר, שיפנה לבעל מקצוע אחר, ואז הולך ללמוד אותו."
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.