מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 12 חוות דעת רלוונטיות
היה מצוין! הוא הגיע בזמן, נתן שירות כמו שצריך והמחיר היה הוגן לדעתי. אני מרוצה מאוד.
חנן הגיע מהר, היה נהדר ועשה עבודה טובה, אנחנו מרוצים!
אלברט היה מצוין. בחור עשר, ממש כל הכבוד לו. הגיע בזמן, הסביר על הדברים והיה שירותי.
היה בסדר גמור. הגיע, תיקן את הבעיה במהירות והתשלום היה הוגן. בסך הכל הייתי מרוצה.
תיקון חיווט חשמלי והחלפת חלקים בתנור אפייה של חברת סאוטר.
הוא היה ממש מעולה!! מגיע לו רק מילים טובות, זו הייתה עבודה מורכבת והוא ביצע אותה עם הרבה סבלנות, התקשר לוודא שהכול בסדר כמה ימים אחרי ורק בסוף גבה תשלום.
אספקת והחלפת כפתור הפעלה כולל חיווט בתנור מחברת Schaub Lorenz.
הוא ממש בן אדם מהמם, מהימן ואדיב. הוא עבד ממש מהר ואחר כך ניקה, היה בן אדם מאוד חיובי ונעים, הסביר כל דבר שהוא עושה, נתן לי את כל המידע בשיקוף אמיתי כדי שאני אבחר במה שאני רוצה ולא שהוא יבחר במקומי. הוא גם התגמש איתי במחיר.
מקסים! הוא הגיע בזמן ועשה עבודה טובה.
החלפת תיבת חיבורים וחיווט של חוטים בתנור ביתי של חברת ביילר.
הוא הגיע ופתר את הבעיה, היה מעולה ממש מכל בחינה ויצאתי ממש מרוצה!
תיקון שני תנורי אפייה של חברת סאוטר וחברת המילטון כולל החלפת גוף חימום תחתון באחד ותיקון בחיווט בתנור השני.
הוא הגיע ממש בזמן, בכל שלב עדכן אותי ואמר לי מה הוא חושב. לפני כן היה אצלי טכנאי בכיר של החברה שלא עלה על הבעיה והוא כן. בחור מדהים, גם מבחינת היחס שלו, הוא נסע באותו היום להביא את החלק כדי שהתנור יתוקן באותו יום, בחור ישר מקצוען אמיתי והגון במחירים, הייתי מאוד מרוצה!
החלפת תרמוסטט, שני מתגי הדלקה ותיקון חיווטים בתנור תעשייתי.
השירות היה מעולה, אלעד בחור מקצועי ואמין, אני ממליץ.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.