מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 29 חוות דעת רלוונטיות
התקנת 3 מזגנים עיליים מחברת תדיראן בעלי 1.5 כוח סוס ומזגן VRF עם 5 יחידות קצה בעל 76,000 BTU מחברת תדיראן בבית פרטי.
אני מרוצה מהעבודה והשירות שנתן לי והוא עבד בצורה מרשימה.
הייתי מרוצה, הוא היה מקצועי, לא הכי זול לדעתי אבל העבודה הצדיקה את המחיר.
התקנת שלושה מזגנים עיליים בבית פרטי בקומה רביעית, של חברת אלקטרה בעוצמות 1, 1.2 ו-2 כוח סוס.
בן אדם מקצוען והשירות מעולה, הוא בא לפני לבדוק איזה מזגן יתאים ואיפה. הם סיפקו את המזגנים, הכל הגיע בזמן. ההתקנה כללה קידוח בקיר באזור בעייתי שלא נוח לעבוד בו, בנוסף הביאו מנוף כדי להתקין את המדחס מחוץ לדירה כי אני בקומה רביעית. אני מבסוט ממנו שניקה אחריו ושלא ביקש תוספת על המנוף. בסוף ההתקנה הם נתנו לנו הסבר על השלטים והמזגנים, אחר כך המשרד יצר איתי קשר כדי לשלוח לי את האחריות.
דניאל בחור טוב ואמין, זמן זה זמן ומחיר זה מחיר! הוא בא בערב חג ועשה הכול מתועל, מסודר ומותקן יפה בקיר. אחרי ההתקנה הייתה בעיה של נזילה והוא הגיע מייד לתקן למרות שזה היה מאוחר בלילה. גם המחיר שלו היה טוב בעיניי!
התקנת מזגן עילי 3.5 כ"ס של חברת תדיראן בסלון הבית כולל הארכת צנרת המזגן וקדיחה בקיר בטון.
טימור היה מעולה, בעל מקצוע עם שירות מצוין ומקצועי. הגיע בזמן ונתן מחיר הגון, אנחנו מאוד מרוצים ממנו.
אספקת והתקנת שלושה מזגנים עיליים מחברת תדיראן בבית פרטי.
אלי היה טוב אין דברים כאלה, אחד הבעלי מקצוע הנדירים שפגשתי!
התקנת שלושה מזגנים עיליים 3 כ"ס וטיפול שוטף בתקלות בבית ספר.
הוא מצוין, מעולה. הוא בין הטובים וגם המחירים שלו מעולים בעיניי.
הייתי מרוצה מאוד מהתוצאה הסופית, נאלצתי לעזוב לפני סוף ההתקנה, עדכן בצרכים והסביר את העלויות לפני שביצע.
התקנת שני מזגנים עיליים, 3.5 כ"ס אינוורטר ו1.5 כ"ס בבית ובצימר.
הוא היה עשר! עשה אחלה עבודה ונתן שירות מעולה. הוא בחור אמין ואני ממליץ עליו!
הוא היה אחראי, הגיע בזמן שקבענו ועשה את העבודה ברצינות עד שסיים. השקיע מאמץ ומחשבה יחד איתי לעשות את העבודה בצורה הכי אסתטית ושהכי פחות פוגעת במראה של הבית.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.