מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 15 חוות דעת רלוונטיות
אין דברים כאלה! היחס שלו פנטסטי, הוא בא ובדק הכל, ראה שהוא לא יכול לפתור את הבעיה והוא הפנה אותי למי שצריך, שלח אותי לגורמים הרלוונטים והשקיע את כל כולו ואת זמנו לפרק את הטלוויזיה ולברר מה הבעיה. לבסוף הכל הסתדר על הצד הטוב ביותר והוא לקח מחיר סמלי בלבד. פשוט יצא צדיק.
היה גרוע מאוד. הוא לא נגע בטלוויזיה, נכנס, אמרתי לו מה קרה, אמר שצריך לקנות חדשה, לקח כסף והלך, בלי לבדוק אותה.
הוא היה מדהים! עבד בזריזות וגם לקח מחיר ממש טוב בעיניי. התקלה לא הייתה ניתנת לתיקון וכשביקשתי ממנו לזרוק את הטלוויזיה הוא פירק ממנה לי את התופסנים והביא לי ברגים חדשים שיתאימו לטלוויזיה החדשה שאני קונה. פשוט פנומנל!
הוא היה אחלה וניסה לתקן לי את המסך, אבל הוא אמר לי מראש שהסיכוי נמוך. אחרי מספר ניסיונות הוא אמר שאי אפשר לתקן את הטלוויזיה.
הוא היה מעולה. הוא לא הצליח לתקן את הטלוויזיה לצערי היא מתה לגמרי אבל היה כנה מההתחלה שהבעיה כנראה גמרה על הטלויזיה.
בדיקת טלוויזיה של חברת Samsung בגודל 50 אינץ'.
צבי היה על הכיפאק, הכל היה בסדר, אבל הוא לא הצליח לפתור את התקלה.
קיבלתי שירות מעולה מאייל! הייתי מרוצה מהיושרה שלו, הוא בן אדם מאוד ישר שזה חשוב מאוד, היה תכלס ולא בלבל לי את המוח. הטלוויזיה התקלקלה ואמר שיעשה ניסיון לסדר אותה, לקח לו יומיים ולא הצליח ושאל אם אני מעדיף לקנות חדש או לתקן. היה אדיב, נחמד וחבל על הזמן. הגיע אלי, עשה את הבדיקה ואחר כך החזיר לפה. היה גמיש מאוד מתי שהייתי צריך בבוקר וערב.
הוא היה בסדר גמור!
בדיקת טלוויזיה מחברת סמסונג בגודל 50 אינץ' שלאורך המסך היו פסים.
הוא היה נחמד, בדק בחינם את הטלוויזיה ונתן לי מענה מה הבעיה, לא היה כדאי לתקן את הבעיה הוא היה ישר ואחלה בנאדם.
הוא היה ממש נחמד ותוך חצי שעה הגיע. התברר שהתקלה לא הייתה בטלוויזיה והוא לקח מחיר עבור הבדיקה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.