מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 37 חוות דעת רלוונטיות
היה בסדר גמור.
התקנת דוד שמש בנפח 120 ליטר וקולטים מחברת אמישראגז.
ממליץ מאוד מאוד! הוא בא בזמן מתי שקבע, בלילה גיליתי את הבעיה ובבוקר הוא כבר היה אצלי. נתן שירות מהיר וטוב. לא היה צריך לבוא שוב פעם "לעשות מועד ב'".
החלפת דוד ישן שכלל התקנת דוד שמש חדש של חברת אמישרגז בגודל של 120 ליטר.
הוא היה מאוד נחמד, ורספונסיבי, המחיר שלו היה נראה לי סבבה והוא עבד בזריזות לדעתי.
היה מעולה.
הוא מעולה, יעיל, מהיר נשמע אמין והגיע לפני הזמן שקבענו. אני ממליץ בחום.
שירות מעולה. הוא בן אדם מהמם, מקסים, אמין, אחראי ואכפתי כלפי הלקוחות. אני מאוד מרוצה. המחיר הוגן והוא בא לקראתי, ידע בדיוק מה אני מחפשת והתקשורת מולו הייתה טובה. הוא אמנם שלח עובדים שלו אבל הוא ליווה את הכל ודאג. בצלאל אכפתי בצורה יוצאת מן הכלל.
הוא היה מעולה, לקח מחיר סביר את ההתקנה והמכירה, עשה עבודה טובה ואיכותית, בנוסף הוא היה גם נחמד ומסביר פנים.
הוא היה מצוין, הגיע בזמן, עשה עבודה טובה, היה יעיל ובעל זמינות מהירה.
השירות שלו היה מצוין, יחס אישי מעולה, הוא עמד בזמנים והמחיר לדעתי סביר.
התקנת דוד שמש בנפח 120 ליטרים של חברת אמישראגז כולל פינוי הדוד הישן.
בחור מקסים ומקצוען אמיתי, אני מה זה מבסוטה! אמר שעדין לא דחוף להחליף את הדוד אבל לאט לאט יתפרק, הוא לא ניסה למכור וללחוץ על קניית דוד חדש והחלטנו להחליף, הוא צילם כל שלב בטלפון ושלח לנו לקומה הראשונה כי הדוד על הגג והסביר מה עשו, הלוואי והיו עוד בעלי מקצוע כמוהו.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.