מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 18 חוות דעת רלוונטיות
היה בסדר גמור, עשה את מה שצריך. הזמינות הייתה טובה.
הוא היה ממש מצוין, אהבתי את השירות והאדיבות שלו. הוא עונה לכל מה שצריך ומרחיב, בן אדם ממש אנושי והייתי ממליץ עליו. מגיע לו עשר על הכל!
הוא היה בסדר גמור, עמד בזמנים ועשה עבודה יפה ומקצועית. המחיר זול ביחס לאחרים.
מבחינת יחס ומחיר הוא היה בסדר גמור. מבחינת מקצועיות, הדו"ח שלו לא היה מפורט בצורה מספיק מובנת, וגם ניסה לפשר בצורה לא הכי נכונה לדעתי.
הוא היה נפלא, מהיר והרגשתי שהוא מתאמץ עבורי. סך הכל אני מרוצה מהשירות. הייתי לחוץ בזמנים והוא עשה את המקסימום כדי לסיים בזמן. מאוד מומלץ.
הוא מקצועי! בדק לגבי טפסים רלוונטיים והכין רשימה מפורטת וטובה.
אני עובד איתו בהרבה דירות ובתים פרטיים ואני מכיר הרבה שמאים ולא ראיתי מישהו שנותן שירות ברמה כמו שלו, בעל זמינות הכי גבוה שיש ומהירות עבודה, יחס מעולה, מאוד נוח במחיר לקוחות ובא לקראתם, המחירים הוגנים לדעתי, מגיע לכל הארץ תוך יום יומיים בנוסף עוזר ללקוחות להוציא מסמכים שצריך ובעל שירות מעולה.
הייתי ממליץ עליו. הוא היה טוב, אך המקצועיות שלו לוקה בחסר לדעתי. הוא עושה את העבודה לפי מה שלימדו אותו, אבל זה לא בהכרח נכון. לדוגמה, מול הבניין יש עץ מאד גדול שלא אמור להיות לו משמעות מבחינת ההערכה של הדירה והוא הכניס את זה בכל זאת. בנוסף, ברחוב שאני גר אין תחבורה ציבורית ואין מכוניות, אך זה לא התבטא בהערכה שהוא נתן.
הכין דוח יפה, מושקע, היה בסדר גמור, לקח מחיר סביר לדעתי, גילה באמצע שיש תמא ושזה עולה יותר, אבל בסוף נשאר באותו מחיר שקבענו מראש שזה היה נחמד מצדו.
עשה עבודה מעולה, מהירה ומקצועית. הוא אדם נחמד, שירותי, יעיל ואני ממליץ בשמחה למי שצריך.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.