מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 31 חוות דעת רלוונטיות
הוא היה מצוין, הגיע צ'יק צ'ק בשישי על הבוקר ותיקתק את התקלה. הוא מקצועי ואחלה טכנאי.
דירה בבעלותי, איני גר בה, יש דיירת שגרה במקום. היה פקק בארון חשמל שקפץ. בטלפון דובר על מגעים רופפים או החלפת פקק ומחיר שנע בטווח של כמה מאות שקלים. בפועל, עדי החליף לי שלושה פקקים ופחת אחד וזה עלה לי כאלף שקלים. על פניו הוא הסביר לי שהם תקולים ולא תקינים, איני יודע, התחושה שלי הייתה שכל פעם שהוא מתקשר אז יש עוד משהו תקול והמחיר עולה ועולה. התקלה תוקנה והכל עובד אך לטעמי המחיר גבוה מאוד ויצאתי בתחושה לא טובה.
הוא היה בסדר גמור, נתן הסבר לכל מה שעושה, היה נעים והגיע בזמן. אחרי יומיים הוא בדק איתי בטלפון שהכל בסדר, הוא היה עשר!
אהרון היה אחלה בן אדם, ממש כיף. הוא מקצוען, הסביר לי מה הוא עושה, היה נחמד ובאמת היה עשר. הוא עשה לי 2 עבודות. בראשונה, הפקק הראשי והממסר פחת הלכו. הוא החליף 2 פקקים גדולים ואז הוא איתר עוד תקלה בתלת פאזי שתמיד עצבנה אותי. היו חוטים שהיו מנותקים אז הוא חיווט מחדש.
הוא היה מסביר פנים, עשה עבודה מקצועית, בדק שהכל בסדר וגם לקח מחיר טוב לדעתי.
הייתי מרוצה מאוד, היה מצויין ממש!
מדהים! תוך חצי שעה הגיע אליי, המחיר היה הגיוני לדעתי, הוא היה נחמד, אדיב וסבלני, רואים שהוא יודע מה הוא עושה ואני ממש מבסוט ממנו.
היה בסדר, אך התקלה לא נפתרה, אני מאמין שהוא עשה מה שהוא יכול. בגלל שהחשמל היה קופץ כל 10 דקות, הציעו לי לבדוק מה מקצר בבית ולא מצאנו, אז הוא הגיע למסקנה שהדוד מקצר. החלפנו את הפחת כי הוא חשב שהפקק לא תקין אך לאחר מכן חזרה התקלה והוא הגיע למסקנה שהדוד לא תקין. יום למחרת הגיע אליי חשמלאי אחר והוא עלה על כך שהתקלה היא לא בדוד אלא במזגן הנמצא באחד החדרים. מעבר לכך, הוא הגיע צ'יק צ'אק ואף בשעת לילה מאוחרת, תוך רבע שעה הוא היה אצלי.
הגון וישר מאוד. עשה הרבה מעבר למצופה, תיקן טעויות שחשמלאי אחר עשה ולא לקח על זה תשלום. הוא נחמד ואדיב מאוד. הוא צעיר ומקצועי מאוד, מעבר לחשמלאים הרגילים. הוא גם משכיל וגם יודע מה הוא עושה כי הוא גם הנדסאי חשמל. עשה מעל ומעבר! לקח מחיר סביר בעיניי. ממש אחד הטובים שראיתי וראיתי הרבה חשמלאים בחיים.
תיקון קצר בפקקים (לא בארון) כולל החלפת מפסק פחת בארון כדי שיתאים לפקקים.
אני לא הייתי מרוצה! לא הגיע עם החלק (למרות שהכיר את המקום מאותו היום) ואז הלך וחזר אחרי שעה, כשאנחנו בחושך קופאים מקור. גם התיקון היה עם סכנה שיקרה שוב, לדבריו. כוונות אולי טובות, במבחן התוצאה לא משהו.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.