מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 121 חוות דעת רלוונטיות
היה מצוין! מקצוען, הגון ועבודה נקייה וזריזה.
היה בסדר גמור וקיבלתי שירות מצוין.
שלמה היה מצוין!
התרשמתי מצבי שהוא בן אדם ישר ונעים הליכות. הטלוויזיה תוקנה ברבע מהמחיר שבסוני הציעו, וכעת שוב עובדת מצוין! תיקן לי לאחר שבשירות של החברה המליצו לא לתקן כיוון שהמחיר גבוה וצריך להזמין חלקים מחו"ל.
הטלוויזיה הייתה מקולקלת ובטלפון הוא אמר לי שהוא מכיר את התופעה ויוכל לתקן אותה אבל אח"כ כשהוא הגיע אליי הוא לא הצליח לתקן אותה. מעבר לזה הוא היה סבבה, הגיע מהר ואולי היו לו כוונות טובות. הוא לא נתן לי תחושה מספיק מקצועית.
אולג מאה אחוז! הוא מקצועי, אמין ונותן יחס טוב. הבן אדם נולד לתת שירות. הוא בא, אבחן, תיאם ציפיות מולי בצורה הכי ברורה שיש, לקח את הטלוויזיה אליו והתקין לי בינתיים טלוויזיה חלופית. יצא צדיק!
אייל הגיע בזמן והיה מאוד שירותי, באמת בסדר גמור! גם המחיר הוגן לדעתי.
הוא הגון, צנוע וישר. הוא פתח וראה שיש אזור מפוחם, החליף את החלק והכול עובד אחלה. הוא אמין והמחירים סבירים בהחלט לדעתי, ממליץ בחום רב!
הוא בחור נחמד והכל היה בסדר גמור!
תיקון שתי טלוויזיות שטוחות של חברת סוני.
השרות היה מעולה. הוא ב"א אדיב ובדק שוב ושוב עד שתקן. אני ממליצה מאוד.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.