מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 14 חוות דעת רלוונטיות
דניאל בחור מצוין, הוא היה בסדר גמור והכל נעשה בצורה טובה. הוא לקח את הכרטיסים לבדיקה במעבדה ולאחר שראה שהם לא תקינים, החליף לחדשים. הוא אחלה בן אדם!
סוף הדרך, הוא מהאנשים שכבר לא קיימים, כל הכבוד לו! פשוט בן אדם אמין ומקצוען!
איתור בעיה במכונת כביסה של סימנס והחלפת הכרטיס האלקטרוני.
היה ממש עשר. קודם כל לפני שבא שאל הרבה שאלות בטלפון כדי לנסות לעזור לי בלי להגיע לביקור. מאחר שלא הייתה ברירה, הגיע, בא בשעה שקבענו ובדק ביסודיות. בנוסף לאיתור התקלה ופתרונה הוא הגדיל ראש והחליף לי תקע שגורם לקצר וזאת בלי לקחת תשלום נוסף.
תיקון מכונת כביסה של חברת סימנס שכלל החלפת כרטיס אלקטרוני.
הוא היה נחמד, עמד בזמנים ועשה עבודה מצוינת. השירות שלו היה מעולה והמחיר היה הוגן.
הוא שכנע אותנו שכדאי לתקן ולא לזרוק ולקנות חדש. היה בסדר גמור, הוא בא בזמן והיה נחמד. אני מאמין שהתיקון היה לפי מה שנדרש, הוא עבד על זה יומיים-שלושה.
התקשרתי ליוסי וקיבלתי שירות מעולה. הוא עשה עבודה יוצאת מן הכלל, עבד נקי וראו שהוא מבין את העבודה. הוא ניגש ישר לבעיה והחזיר את הכרטיס לאחר יומיים ובדק את הכל בנוכחותי, אין לי מילה רעה להגיד עליו.
הוא היה בסדר גמור, לא סתם קיבל את המקום הראשון במידרג :).
הוא היה בסדר גמור. זאת לא פעם ראשונה שאני מקבל ממנו שירות. הייתי מרוצה מזה שהוא זמין, אמין ויודע את העבודה.
תיקון מכונת כביסה מחברת Siemens שכלל שיפוץ כרטיס אלקטרוני והחלפת פחמים במנוע.
הוא בסדר גמור. השירות שלו היה מצויין והכי חשוב מהיר! באותו יום פירק וסידר הכל. הייתי מרוצה מאוד, חבל על הזמן.
הוא עשר! אחלה של בחור, ישר, מקצועי ועומד בזמנים ובמילה שלו.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.