מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 131 חוות דעת רלוונטיות
תיקון נזילה בשירותים, החלפת מוט מקלחת כולל ברז, חיבור לתמי 4 ומכונת כביסה.
הוא היה מהמם ומעולה, עשר מעשר, אני ממליצה עליו.
שי היה אדיב, נחמד מאד, הלך לקראתי במחיר, וגם ניסה לעזור לי לתפעל את הבעיה לבד ולחסוך את עלות הביקור שלו. הוא הגיע מהר, ופעמיים (עקב בעיה שלא קשורה אליו), והתחשב בכך במחיר. הוא גם הסכים "על הדרך " לטפל בבעיות נוספות. אבל, הפיניש של העבודה לא משהו. הוא השאיר חור קידוח ישן בקיר מקלחת, ולא סגר אותו, כי אמר לאשתי שנקנה רובה בגוון המתאים. חשיבה יפה, אבל לדעתי היה עדיף לסגור את החור. במתלה אחר שהוא קדח בקרמיקה ותלה, שם ברגים לא תואמים, דבר שקצת צורם לי בעין. לסיכום, שי היה אדיב מאד, הלך לקראתנו במחיר, אבל הבעיות הקטנות האלה קיימות ברקע.
היה מעולה, הכל היה ממש אחלה.
שירות ברמה הגבוהה ביותר שאפשר לצפות. את שני הדברים ישי עשה בהמון מקצועיות, סבלנות ויצירתיות. יצא לי לעבוד ולהכיר לא מעט בעלי מקצוע וישי מבחינתי הוא המוביל, ממליץ בחום.
בחור חבל על הזמן, מהמם! הוא כ"כ אמין ולקח את המחיר הכי הוגן לדעתי. הכל עשר.
שירות מצוין! הגיע הזמן, עשה עבודה טובה.
מרוצה מאד, בחור מקצועי, דייקן, אמין ובעל תודעה מעולה לשירות. מבצע עבודה יפה במחיר סביר. ממליץ עליו בחום.
פתיחת סתימה, החלפת מוט פינוק במקלחת והחלפת סיפון במטבח.
היה מעולה! שרות מעולה. עשה מספר עבודות במקביל במחיר מעולה.
הוא היה טוב, אחלה ולקח מחיר הוגן בעיניי.
הייתי מאוד מרוצה! הכל היה בסדר. עשה עבודה מדהימה וסתם את כל החורים הקטנים שהיו.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.