מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 96 חוות דעת רלוונטיות
הוא היה בסדר, בא בזמן ועשה מה שסיכמנו.
אדיר היה מעולה, הוא נתן אחלה שירות! יש לו ראש גדול, היה מאוד איכותי ועשה עבודה יפה!
הוא היה מצוין, נחמד ואיכותי. הייתה לי בעיה עם הצבע שבחרתי והוא הסכים לבוא שוב ולעשות צביעה חוזרת כדי לעזור לי לתקן את זה. היה באמת אחלה.
היה מושלם! הוא נכנס לעבודה שחשבנו שתהיה פשוטה וככל שהוא חפר בעבודה הבנו שזה יותר מורכב. הוא עשה את העבודה טוב מאוד ובמקצועיות.
בעקרון, הייתי מרוצה! אפילו תיקן מתלה שנפל במקרה באותו הזמן שהגיע. סה"כ עשו עבודה ממש יסודית ויפה.
תיקוני טיח וצבע בקיר מדרגות בגודל 4*2 מטר בעקבות רטיבות.
עלי היה אחלה ולדעתי המחיר שלו היה סבבה ביחס לעבודה.
תיקוני טיח וצביעת שני קירות במשרד כולל מריחת סיליקון בכיור מטבח ותיקוני הדבקת פאנלים.
אני הזמנתי אותו למשרד אבל לא הייתי בעת העבודה, הוא הגיע בזמן שנקבע, יחד עם כל החומרים והעבודה הסתיימה אפילו יום לפני הזמן שאמר. סך הכל הם מרוצים ממנו!
חידוש רובה וסיליקון באמבטיה עקב עובש והתפוררות שגרמו לנזילות ותיקוני טיח וצביעה בצידו השני של קיר האמבטיה.
מאוד נהניתי! הייתי מרוצה מהכל!
יישור קירות, תיקוני טיח וצביעת דירה בת שני חדרים, סלון ומטבח.
לדעתי הוא היה מאוד מקצועי בתפקיד שלו, הסביר לי את כל התהליך שעושה ואני מאוד התלהבתי ממנו. גם המחיר היה סבבה לגמרי בעיניי ומגיע לו אפילו 12 על השירות!
השירות היה מצוין והוא פרפקציוניסט.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.