מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 11 חוות דעת רלוונטיות
הייתי מאוד מרוצה! התקלה הייתה בסמסונג fold z3. בסופו של דבר בעצה אחת עם אופיר ואלכס, רכשתי מכשיר חדש דרכם. הצמד אופיר ואלכס - בעלי מקצוע שרואים בשביעות רצון הלקוח ערך עליון. אולי יש זולים מהם אבל אין נותני סיוע ותמיכה לאורך זמן כמותם. כשרוכשים מכשיר שעלותו מאות רבות אף אלפי שקלים יש לזכור שהטעם הטוב של רכישת "מציאה" נשכח הרבה לפני שהטעם המר של מכשיר שאין לו "אבא" עובר, אם בכלל.
היה על הכיפאק, הוא היה חמוד והגיע אלינו הביתה באותו ערב, היה נחמד, שירותי, ומסביר. התעכב גם כדי להעביר את הנתונים בין המכשירים.
ייעוץ טלפוני לגבי רכישת מכשיר חדש והעברת נתונים מנייד לנייד.
הוא היה מאוד נחמד, אמר לי בדיוק מה כן ומה לא בלי לנסות לעבוד עלי והיה מאוד אמין.
הוא היה נחמד, מקצועי והייעוץ שלו עזר לי מאוד.
רכישת מכשיר נייד מסוג גלאקסי A51 הכולל כיסוי ספר.
הוא היה בסדר גמור, הגיע עד אלינו עם ההזמנה ועשה גם העברת נתונים, הוא נתן מחיר טוב והיה נחמד.
הוא ממש איש עבודה ואני מאוד מעריך את מה שהוא עושה, נותן שירות טוב ועושה עבודה מעולה.
השירות שלו היה טוב, הוא יודע מה הוא עושה, נעזרתי בו מספר פעמים ואני יודעת שאמשיך לחזור אליו בעתיד.
תיקון מכשיר נייד מסוג שיאומי דגם מי מקס שכלל החלפת מסך ורכישת כיסוי מכשיר.
ממליץ בחום. ביקורת חיובית לגמרי. נעים הליכות, מחיר טוב, שירות ללבי.
הוא 10 בכל הפרמטרים. שירות בסדר גמור.
הם ממש בסדר גמור. הם הסבירו לנו על המכשיר ולא היו לנו הפתעות אחר כך. המחיר לא היה הכי זול, אבל סביר.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.