מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 34 חוות דעת רלוונטיות
רמת המקצועיות של ויקטור הייתה טובה! היינו מרוצים ממנו ומהמחיר.
ניר אחלה בחור! התקשרתי אליו ביום רביעי וכבר יום למחרת הוא הגיע לתקן.
שירות לא מקצועי בעליל בעיניי. החליף משאבת סחרור לא מתאימה לגודל המערכת בבניין. שם משאבה עם יכולת ספיקה מתאימה ל- 8 קולטים /דירות כשבבניין יש 12 קולטים /דירות. מתכחש לטעות המקצועית שלו, שבפליטת פה אמר שאולי החליף משאבה קטנה מדי. מעלה הסברים מגוחכים שהבעיה בכלל נובעת משינויים בהרגלי צריכת מים של הדיירים בגלל המלחמה, ואולי בגלל אבק על הקולטים (אין יותר אבק משנים קודמות). לסיכום מסרב להכיר בטעות מקצועית בעבודתו.
התקנת דוד שמש 150 ליטר והחלפת שסתום במערכת סולארית.
בא לראות את התקלה, נתן הצעה והגיעה מיד ביום למחרת. הוא היה זול במחיר, החליף על הדרך שסתום במערכת הסולארית ללא תשלום נוסף וחיכה שבוע לראות שהכל בסדר ורק אז גבה את התשלום. מגיע לו את הניקןד הכי גבוה פלוס בונוס!
קיבלתי רושם של מקצועיות! אני מרוצה.
הייתי מאוד, מאוד, מאוד מרוצה מהשירות שלו! הוא בחור ישר, הגון ואיש מקצוע. מה שהיה זה שהדוד לא חימם והוא עלה על זה שזה לא רק בעיה פרטית שלי אלא של כל הבניין. בוא סידר את זה לשביעות רצון כולם!
לא ראיתי אותו מעולם, התקשרתי אליו, אמרתי לו את הבעיה, השארתי לו מפתח וכשחזרתי הייתה לי חשבונית בתא דואר, הוא נתן מחיר הוגן והכל היה בסדר. ככה צריך להיות בעל מקצוע! בלי בלבולי מוח.
הוא מצוין והכל עשר.
הוא היה אחלה ועל הכיפאק. המחיר היה קצת יקר עבורי.
טיפול במערכת סולארית כולל החלפת משאבת סחרור, שסתום אוויר, מיכל התפשטות וקולטים.
שחר מצוין! מדובר בעסק עם בחור מקצועי שיודע בדיוק מה הוא עושה, הוא העניק יחס מעולה והיה במעקב רציף איתי לבדוק שהכל בסדר. לדעתי הצעת המחיר הייתה טובה ובסופו של דבר לאחר העבודה הוא גבה מחיר זול יותר. אני מאוד מרוצה ומתכוונת להמשיך להשתמש בשרותיו גם בעתיד!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.