מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 45 חוות דעת רלוונטיות
שירות מקצועי ואמין. איתר את התקלה במגבר ותיקן. התיקון לקח מספר ימים ולאחר התיקון המגבר עובד מצויין. בסוף עזר לי לאתר תקלה נוספת ברמקול שכנראה הייתה המקור לתקלת במגבר. ממליץ בחום.
הוא היה טוב מאוד, מאוד מקצועי ואכפתי.
הוא היה מצוין!
הוא היה על הכיפאק, ממש מצוין.
היה שירות טוב מאד!
תיקון של רסיבר מסוג ימאהה ודנון, תיקון של כל מערכת הקול בבית, תאום אינטרנט וטלוויזיה.
10 מכל הבחינות :) פשוט בן אדם מדהים, מקצועי, בעל ידע ומומחה בתיקון מכשירים. מומלץ בחום.
איתן מאוד מקצועי. כדי לתקן את השלט הוא עשה קומבינות ממש כמו בסרטים, חיבר מכל מיני מקומות ובסוף הצליח לתקן אותו.
סידור כבלים ותיקון חיבורים בין מגבר מחברת ימאהה מולטיזון ל2 טלוויזיות.
מקסים. הוא מאוד מקצועי, עשה עבודה נפלאה והתמחור מאוד הוגן בעיניי. אף אחד לא רצה לגעת בכבלים, הוא בא וסידר על הדרך. הוא הציע דרך להשמיע ספוטיפיי לטלוויזיה בחוץ, הוא נתן לי פתרון מתקדם בקונפיגורציה ישנה. הייתי מאושרת. הוא פתר בעיות קונפיגורציה מורכבת של שני אזורים שמחוברים לאותו מצבר ופתר ביעילות רבה ובמחיר מאוד הוגן, הוא קבוע שלי לכל החיים.
היה בסדר גמור, הכל סבבה, תיקן את זה צ'יק צ'ק.
מאוד מקצועי, בחור לעניין. הזמן שהוא החזיק את המכשיר היה מינימלי. לקח מחיר הוגן בעיניי. אני אחזור אליו.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.
