מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 29 חוות דעת רלוונטיות
טיפול לפני טסט לרכב מחברת יונדאי שכלל כיוון פרונט.
הוא היה מדהים, מעולה.
אחלה מיכאל ואחלה מוסכניק. הוא מאוד ישר, אמין, הגון ובעיקר מקצועי.
הוא היה אחלה, נחמד, זריז ומהיר. הוא סיים את העבודה ב10 דקות והרגיש לי שהמחיר גבוה מדי בשביל זה אבל אני מניח שזה המחירים.
תיקון ציר אחורי וכיוון פרונט ברכב מסוג יונדאי I30 שנת 2015.
הוא היה סבבה לגמרי!
כיוון פרונט ותיקון פנסים לרכב מסוג יונדאי טוסון.
אחלה בן אדם, שירותי ועשה הכל מהר, צ'יק צ'אק והמחירים טובים לדעתי.
מקצועי.
הוא היה ממש אחלה, הוא נתן הרגשה שהוא לא עובד על הלקוח, היה אמין, גבה מחירים סבירים, אני חושב שהוא מקצועי ואני מרוצה ממנו ומהעבודה שלו.
טיפול עשרת אלפים כהכנה לטסט שכלל החלפת צלחות, רפידות, כיוון פרונט ועוד ברכב יונדאי טוסון 2008.
מרון (בנו של איליא) עשה לי בדיקה רחבה ברכב לפני טסט והעביר את טסט במהירות, מקצועיות ואדיבות. היחס, המקצועיות והרצון של מרון להסביר בדיוק מה עושה גרמו לשירות להיות נעים, מעורר אמון ותחושה טובה. הוא גם הציע לעזור לי בהקפצה חזרה אל המוסך לאסוף את הרכב, רואים שהוא עושה את עבודתו מכל הלב ומשדר אמינות לאורך כל הדרך. הוא יכול להיות מטפל ולא רק מוסכניק:)
כיוון פרונט והחלפת צמיג ברכב מחברת יונדאי i20 שנתון 2012.
הייתי מרוצה, שירות טוב, ובעיני המחיר היה טוב.
כיוון פרונט של ההגה ברכב מסוג יונדאי i25 שנת 2011.
הם היו מאוד נחמדים ומקצועיים, אני מאוד מרוצה מהם.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.