מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 334 חוות דעת רלוונטיות
הוא מהמם ומעולה! הכל עשר, לוקח את הרכב כל שנה לטסט, הוא חביב ונעים, אמין ומקצועי והרכב שלנו במצב מצוין בזכותו.
מאוד נהנתי מהשירות והופתעתי לטובה! היו 2 בעיות ברכב הונדה סיוויק 2010: רכב התחמם מאוד ומהר, היה רעש כמו של מטחנה באזור המנוע. קיבלו אותי מיידית, איתרו מקור לשתי הבעיות מהר מאוד (הרעש בגלל מסב תקול שהחליפו, התחממות בגלל מאוורר תקול שגם אותו החליפו מהר מאוד לחדש). הראו והסבירו הכל. היו אדיבים ונחמדים. התשלום שגבו היה מאוד הוגן לטעמי.
היה בסדר גמור!
טיפול לרכב הונדה סיויק האצ'בק שנתון 2013 שכלל מילוי שמנים ונוזל רדיאטור, החלפת מסנן אוויר והחלפת בלמים קדמיים צלחות ורפידות.
השירות של ראובן היה טוב, הוא הסביר לי כל מה שעשה לפרטים, מה שביקשתי הוא הראה לי ובכללי הוא נראה בן אדם אמין. התקבלתי ישר כשהגעתי מבחינת זמנים.
הוא היה מצוין בכל הפרמטרים. נתן שירות טוב. הוא גם החליף לי מנורה על חשבונו :)
אליפות! אין עליו, הוא היה מקצועי ועשה עבודה מעולה!
הוא היה מעולה!
השירות של ליאור מעולה! הוא פגז.
הם טובים מאוד.
הוא עשה הכנה לטסט לא משהו, השאיר פנסים דהויים ולא עברתי טסט בגלל זה. הייתי צריך לנסוע לעוד מקום ולשלם שוב.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.