מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 64 חוות דעת רלוונטיות
הייתי מאוד מרוצה מהשירות.
היה אחלה, הוא ממש אדיב. מחיר התיקון היה סביר בעיניי.
היה ממש אחלה!
היה ממש מעולה!
היה אחלה, מעולה!
היה סבבה לגמרי! בחור מקצוען ואדיב - מגיע עד הבית עם הקטנוע לאסוף את המכשיר. הסביר כמו שצריך, דאג לראות מה דגם המכשיר לפני שמגיע, צלצל יום למחרת שאל אם הכל בסדר בתיקון שקע הטעינה Type C של הטבלט. ממליץ למשפחה וחברים לשמור את המספר טלפון שלו לשעת הצורך.
השירות היה מקצועי מאוד, סך הכל בסדר גמור! לקח זמן לחלק להגיע והייתי צריך לדגום אותו, אבל עשו עבודה טובה, היו אדיבים ובמחיר סביר בהחלט.
הייתי מרוצה מאוד, היה מצויין ממש! אופיר עשה עבודה נהדרת, היה נחמד מאוד ומסביר פנים והיה הוגן במחיר.
מקומו לא בישראל, הוא תותח! הייתי ממש מופתע. הוא פשוט לקח טאבלט ותוך כמה שעות הוא היה מתוקן, פשוט ואוו. אדיבות, איכות ושירות, מדהים. נדיר לקבל שירות כזה בישראל, הוא מתוקתק ומדויק.
שירות אחלה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.