מציג חוות דעת 1 - 5 מתוך 5 חוות דעת רלוונטיות
אריה לא הסתכל על הגינה כמכלול ולא עיצב אותה, גם לשתול עצים לפי הצרכים שהוסברו הוא לא עשה. כמו עצים גבוהים ליד חלון חדר השינה, לבדוק בסיום העבודה מה חסר ולהשלים. את השיחים שתל מקדימה ואת הפרחים מאחור וברור שלא רואים אותם! שום תכנון! בפועל בעלי קנה והשלים את הגינה. קצת צבע וחיות ולא רק צמחים פשוטים שרק ממלאים שטח ומתאימים לשטחים ציבוריים. בנוסף, בסוף משה העלה את המחיר על הצעת המחיר למרות שהתגאה בכך שהוא לא עושה זאת. כשנוספו רק 2 עצים מעבר לתכנון וההעלאה הייתה הרבה הרבה מעבר. המשתלה שהוא קונה בה נראית מאד לא מזמינה, לא מתאימה לבתים, יותר למוסדות ושטח ציבורי לדעתי. יחסית לבעלי מקצוע אחרים הוא אמין ותמיד עונה לשאלות ומייעץ, נהנה לדבר אבל לא לעבוד. הרגיש לי קצר רוח שרק מחכה לחזור הביתה, וזה מה שקרה בצהריים. הרבה מאד צמחים לא החזיקו מעמד אבל לא רצינו שיגיע שוב. מאד לא מרוצים.
היה מצוין! שירות מאד מקצועי.
שדרוג גינה קיימת שכלל בחירת צמחים חדשים, גיזום צמחים, עיצוב הגינה, צביעת הדק והתקנת ברז מים.
שרון ואביו נמצאים בליגה אחרת משאר בעלי המקצוע. מאוד קשובים לבקשות שלנו,עבדו עם רשימה מסודרת ונתנו הצעת מחיר מסודרת. הכל בוצע לפי בקשתנו, כל התקשורת מאוד עניינית. פשוט כיף, 10 בהכל, חבל על הזמן, ממליצה בחום!
הקמת גינה בכניסה קדמית בבית פרטי כולל דשא סינטטי, עיצוב הדשא ושדרוג המדרגה מעץ איפאה.
שירות אדיב ומקצועי מאוד, עמידה בזמנים הן בשלב הפגישה הראשונה ובמהלך העבודה ועד לסיומה, לשביעות רצוננו המוחלט.
טיפול חד פעמי בגינה 15 מ"ר בבית פרטי הכוללת ניקיון, שתילת צמחים, עיצוב, ושדרוג מערכת השקייה.
פורת היה מעל ומעבר, המחיר בהשוואה לגננים אחרים המחיר היה הרבה יותר מהוגן בעיניי.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.