מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 23 חוות דעת רלוונטיות
היה בסדר גמור וסיים באותו יום טיפול טסט במחיר סביר. היה הוגן ואמר שייתכן ולא יסיים. נקודה לשיפור: היה קצת בלאגן במוסך בבוקר שהמתינו לו מספר אנשים לשירות למישהוא אחד(, שהגיע באיחור קל של 15 שעה ואין עמדת המתנה ממוזגת (חשוב בקיץ). הייתי רוצה לעדכן בוואטסאפ מתי זמן משוער לסיום ולפרט יותר מה קורה עם הרכב . הייתי צריך לשאול מספר פעמים מה קורה וקיבלתי תשובות מאוד קצרות ולא ברורות.
היה מעולה!
טיפול תקופתי 30,000 ק"מ כולל החלפת 3 מצתים (פלאגים) ברכב פיג'ו.
היו נחמדים ומאוד שירותיים. המחיר היה הוגן לדעתי.
טיפול תקופתי אחרי 30000 ק"מ שכלל החלפת שמן, מסנן שמן, מסנן אוויר, מסנן מזגן, בלמים קדמים וחריטה של דסקיות קדמיות.
היה בסדר גמור! רפי מאד נחמד, ישיר ומסביר הכל ללקוח, מבקש אישור מהלקוח על כל עבודה\החלפה נוספת. לא עושה דברים נוספים ללא אישור הלקוח. טיפול מאד מקצועי עם דגש עם פרטים קטנים.
טיפול 30,000 ק"מ, החלפת שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר ופילטר מזגן.
היה מקסים!
היה מעולה! משה בחור סופר נחמד, הגון ומקצועי. אחזור לטפל אצלו וממליץ גם לאחרים!
מגיע 10!
בחור מאוד אדיב, היה קצר ולעניין. אני אחזור אליו שוב כשאצטרך. המחיר היה טיפה יקר בעיניי.
הוא היה אחלה. הוא מקצועי מאוד ואדיב. המחירים שלו שווים לכל כיס ובנוסף המוסך שלו נקי ומסודר.
היה ממש בסדר במוסך, הזמנים היו בדיוק מה שקבענו והוא עשה את העבודה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.