מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 116 חוות דעת רלוונטיות
חיים היה ממש אחלה, הוא בחור נחמד שישר זיהה את התקלה, כן קצת איחר.
מתברר שלא הייתה בעיה עם הדוד אבל הוא היה בסדר גמור. הוא הגיע מאוד מהר ולא ניסה להמציא שום בעיה, מיד אמר שאין בעיה והסביר מה צריך לעשות.
הוא היה בסדר גמור, הגיע בזמן והיה נחמד. הוא בדק ואמר שצריך להחליף הכל. אני לא הכי מבסוט מהמחיר אבל לא השוויתי.
היה מצוין.
היה מעולה! הוא מותק של בחור, הוגן, לא רצה לקחת כסף עבור הביקור אבל בכל זאת נתתי לו תשלום. הסתבר שזאת לא תקלה שקשורה אליו והוא צדק.
הוא עלה לגג על מנת לבדוק את הדוד, אני לא ממש הבנתי אם הוא רצה לתקן את התקלה או להשאיר את זה לבעל עסק אחר, בשורה התחתונה הוא הסתכל ואמר שיש נזילה. הוא היה סך הכל בסדר.
בדיקת דוד שמש עם קצר חשמלי, אספקה והחלפה של דוד שמש חדש של חברת כרומגן כולל פירוק דוד ישן.
עמיחי היה בסדר גמור, ייעץ לי איך לטפל בתקלה.
הדוד שמש הפסיק לעבוד, הוא הגיע ואמר שאין אפשרות לתקן את זה אז במקום זה התקנתי איתו דוד חשמלי חדש. הוא היה ממש בסדר גמור, המחיר לא היה הכי זול אבל סביר בעיניי. סך הכל הוא עשר.
הוא תיקן את הדוד חשמל ואז גילה עוד בעיה בדוד שמש ואנחנו החלטתו לא לתקן אותו בינתיים. הוא היה מקצועי, שירותי מאוד וזמין.
הוא היה מדהים!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.
 
    