מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 70 חוות דעת רלוונטיות
תיקון טלוויזיה פלזמה שכלל בדיקת הלחמות על כל הלוחות האלקטרונים.
מחיר סביר מאוד, שרות מקצועי מאוד.
היה מצוין! הוא גילה במהלך הבדיקה שיש אחריות תקפה ולכן החזיר אליי את הטלוויזיה, ולקח כסף רק עבור הביקור. לכל אורך השירות הוא היה מאוד זמין והגיע בזמנים שקבענו.
הוא הגיע אלי עוד באותו היום שקראתי לו. הוא לקח את הטלויזיה לתיקון במעבדה וניסה לתקן אותה ללא החלפת הספק כוח שבו הייתה הבעיה העיקרית. בסופו של דבר החלטנו לא לתקן כי היינו חייבים להחליף את הספק וזה לא השתלם מבחינת מחיר. לפני שהוא לקח את הטלויזיה הוא הציע לנו טלויזיה חלופית כדי שנוכל להמשיך לצפות בטלויזיה וזה היה מאד נחמד מצידו. את המחיר אני לא כ"כ יודע לדרג אבל נראה לי שזה היה מחיר הוגן לכל הטרחה שלו. את האיכות והמקצועיות אני לא יכול לדרג כי בסופו של דבר הוא לא עשה לי שום תיקון.
ביקור שכלל בדיקת טלוויזיה פלזמה שלא עבדה וייעוץ מקצועי.
הוא היה סבבה לגמרי! היה נחמד, מקצועי ולא לקח הרבה כסף.
הוא היה על הכיפאק! נתן טיפים לקניה חכמה יותר והיה מאוד נחמד.
הוא בדק את הטלוויזיה ואמר שאי אפשר לתקן אותה. בהתחלה היה מאוד נחמד ומקצועי, אבל כשהיה צריך להחזיר את הטלוויזיה אחרי הבדיקה היא עדיין לא חזרה אליי ועבר בערך חודש. בהמשך הטלוויזיה חזרה אליי רק לאחר כשלושה חודשים, בינתיים קניתי טלוויזיה חדשה, לאחר שהואהודיע שלא יוכל לתקן את הישנה. לאחר שחזרה אליי הטלוויזיה, מסרתי אותה לתיקום במקום אחר, והיא תוקנה. סתם קניתי טלוויזיה חדשה.
הוא היה מאוד דייקן ומקצועי. הוא בדק את הטלוויזיה שלא עבדה, הסביר מה לעשות ואמר שצריך ליצור קשר עם החברה עצמה. הוא אפילו לקח פחות מהמחיר שאמר בהתחלה כי בסוף זו היתה רק בדיקה.
הוא היה מאה אחוז!! הוא קבע שהטלוויזיה הלכה והיה בסדר גמור.
הוא היה מצוין. הוא היה סובלני ונחמד. הוא היה מאד יסודי ולא מיהר לברוח. הייתי מאד מרוצה מהשירות שלו.
הוא היה נחמד, חמוד, דיבר והתנהג יפה. החלטנו שלא לתקן כי התיקון יוצא יקר וכבר עדיף טלוויזה חדשה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.