מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 24 חוות דעת רלוונטיות
הכל היה בסדר גמור! הגיעו שני עובדים והם היו מקצועיים.
היה מצוין! הגיע בול בזמן שקבענו, הגיע עם ציוד מקצועי, עשה את העבודה בצורה מקצועית, עבד מסודר ונקי, ולשביעות רצוני. מקצוען!
כריתת עץ אראוקריה וגיזום עץ זית לגובה של מטר וחצי בטיפוס בבית פרטי.
הכל היה מאה אחוז! אדם הגיב לפניה במידי, הגיע למחרת לבית לראות את העבודה, נתן הצעת מחיר במקום, נקבע תאריך לעבודה והוא הגיע בזמן שקבענו. אדם ורוני (העוזר שלו) עשו עבודה נפלאה :)
גיזום עץ זית בגובה 6-5 מטר בגינה פרטית ע"י טיפוס וסולם.
סך הכל היה בסדר, חוץ מכמה עניינים קטנים. הוא היה ממש מקסים, אבל גזם לי יותר מדיי, שזה לא ממש קריטי מבחינתי אך די מאכזב במידה מסוימת. ביקשתי ממנו להיזהר על תאורה סולארית שהייתה שם ולא יכולתי להזיז, אמר שלא לדאוג, אבל אחד הענפים הכבדים נפל על הלוח הסולארי ושבר אותו. גיליתי זאת רק לאחר שפיניתי את כל הענפים, ושלחתי לו הודעה, אך הוא בחר לא להגיב.
גיזום עץ זית בגובה 5 מטר ועצים בגובה 2.5 מטר ומטה באמצעות סולם.
מצד אחד הוא היה מאוד מקצועי, הגיע עם עוד מישהו בזמן שאמר, היה ברור שהוא מבין בעצים ועושה מה שטוב לעץ. מצד שני משהו בתקשורת היה לי קצת קשה. אני לא יודעת מה המחירים אבל לתחושתי שילמתי המון כסף. הייתה לי תחושה שאין חריגה, מה שסיכמנו זה בדיוק מה שעשה, לא פחות ולא יותר. לא הייתה לי הרגשה של נדיבות כמו שלפעמים יש עם בעלי מקצוע. למשל היה אזור של עלים לא בדיוק במקום שהוא גזם אז הוא לא ניקה אותם. לא היה דיוק אסתטי, הם עשו מה שביקשתי אבל לא הסתכלו אסתטית על התוצאה. היה גם עניין עם השכנה והם עשו בדיוק מה שהשכנה אמרה ולא שאלו לרשותי. אין לי טענה על המקצועיות אלא על התקשורת.
היה נ-ה-ד-ר! אדם ביחד עם עובד נוסף גזמו עץ זית גבוה יחסית ע״י טיפוס ובנוסף גזמו מעט ענפים של עצי אלה ואלון. אדם דייק בזמנים, הגיע לפני העבודה כדי להעריך את הנדרש בגיזום ואת המחיר. הם עבדו נקי, דאגו להעיף ככל הניתן את הפגיעה בגינה ופינו בצורה נקייה את כל הגזם הקטן והגדול לפינת הגזם.
גיזום צמרת עץ זית לכדי גובה קצה בקומה התחתונה (מדובר בבית דו משפחתי - דייר קרקע ודייר מעליו), פינוי הגזם ונקיון.
היה בסדר גמור! השרות היה טוב!
גיזום עצי זית וברוש שכלל עבודה בגובה על ידי שימוש במנוף.
אלי היה עשר, הכל מעולה.
הוא מאוד מקצועי.
היה מעולה, אני מרוצה מאוד. המחיר היה מעט יקר בעיניי.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.