מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 147 חוות דעת רלוונטיות
אספקת והתקנת מזגן מיני מרכזי אלקטרה 4.5 כ"ס כולל תיקוני גבס.
היה מהמם, דודו מצוין ומומלץ מאוד!
הכול היה בסדר גמור, אנחנו מרוצים!
הכל היה טוב מאד, הייתי מרוצה ממש! מיכאל בחור רציני, יסודי ומקצועי מאוד.
ניקוי מזגן מיני מרכזי של חברת תדיראן 4.5 כ"ס ותיקון צנרת במזגן.
השירות שלו בסדר גמור, הוא אמין ומקצועי.
תיקון מזגן מיני מרכזי מחברת אלקטרה בעל 4 כ"ס שכלל בידוד אוויר ותיקון שיפוע.
הכל היה בסדר גמור! אני מאוד מרוצה מהעבודה שלו. הוא היחיד שהצליח לאבחן נכון את התקלה ולטפל בה כראוי. הוא הסביר לי הכל, גם בתמונות. הוא עבד מסודר, היה זמין לשאלות, נתן יחס מעולה, היה מקצועי לכל אורך העבודה, אך היה מעט יקר בעייני.
תיקון מזגן מרכזי בנפח 4 כ"ס של חברת אלקטרה שכלל החלפת קבל וכרטיס אלקטרוני.
הוא היה מצוין! הוא עשה עבודה יסודית ומקצועית.
סך הכול היה בסדר, חוץ מכמה עניינים קטנים.
היה בסדר גמור, והשירות מצוין! תרבין הגיע תוך חצי שעה מהקריאה ביום שבת, איתר מידית את התקלה שהיא החלפת רגש טמפרטורה. החליף את הרגש וביצע גם בדיקה למנוע המזגן והוסיף גז למזגן. לקח מחיר סביר מאוד לאחר שעשה הנחה יפה. כל הכבוד, איש מקצוע מעולה.
תיקון מזגן מיני מרכזי 4 כ"ס.
היה בסדר גמור, והשירות מצוין! המזגן לא הגיב לכלום. הגיע ומצא שכבל החשמל בין היחידה הפנימית לחיצונית פגום. מקצועיות וסבלנות מדהימים.
הוא היה פגז, מותק של בן אדם, בחור זהב. הוא מקצועי, נראה שהוא מבין מה הוא מדבר, הסביר לעניין ופתר את התקלה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.