מציג חוות דעת 1 - 3 מתוך 3 חוות דעת רלוונטיות
הוא הגיע לבדוק את המזגן שגרם לקצר והתברר שזה נבע מבעיה בחשמל. הוא עשה עבודה כמו שצריך והיה אחלה בחור.
פירוק והתקנת מזגן מיני מרכזי של חברת אלקטרה 4 כוח סוס ל-4 חדרים ומבואה, החלפת ממסר פחת בלוח חשמל.
בשורה התחתונה הם עשו עבודה טובה, המזגן עובד והכל בסדר. מה שהפריע לי בכל הסיפור זה שהרגשתי שהבחור שעוזר לו פחות מתחשב ברכוש. כשהוא פירק את השרשירים מהרעפים הוא זרק אותם מלמעלה ואם מורידים אותם בעדינות אז יש פחות לכלוך. דבר שני זה כשהעובד עשה את הוויסות של הגג משהו התפוצץ והוציא המון שמן עם אבק וזה גרם להרבה כתמי שמן בחדר שינה. זה נראה שציון עצמו יודע את העבודה ועשה אותה יפה אבל העוזר שלו פחות התחשב ברכוש, הוא גם דרך על רהיטים ולא אהבתי את זה, צריך לכבד.
תיקון מזגן רצפתי של תדיראן שכלל החלפת ממסר פחת בלוח חשמל.
לא הייתי מרוצה, הבעיה במזגן הייתה שהוא הקפיץ את הממסר פחת בלוח חשמל וכשהוא הגיע אמר שהבעיה היא בקבל של המזגן, הוא החליף את הקבל והמזגן המשיך להקפיץ אז אמר שהבעיה היא במנוע של המדחס והוא החליף אותו וגם זה לא עזר. אחרי זה הוא אמר שצריך להחליף את הממסר פחת עצמו בלוח חשמל זה כבר לא נתתי לו להחליף ואחרי זה הוא מצא שהיה איזה מחבר בין חוטים שנכנסו לו מים והוא תיקן את זה וזה פתר את הבעיה. מבחינת זמנים הוא היה ממש בסדר.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.