מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 18 חוות דעת רלוונטיות
תיקון רכב מסוג סוזוקי ספלאש שכלל החלפת סליל הצתה ופלאגים.
היה טוב מאד!
היה אחלה! הם עזרו והיו ממש סבבה, היה בסדר גמור!
היה מעולה. שירות נחמד, היו ממש זריזים, הסבירו לי הכל ולקחו אחלה מחיר לפי מה שהבנתי.
הוא בחור כארז, היה מאוד נחמד ועשה עבודה מעולה!
טיפול לפני טסט שכלל תיקונים והחלפת חלקים כולל הגשה לטסט לרכב סוזוקי ספלאש משנת 2010.
היה באמת מעולה, כל הביקורות שנותנים עליו הן בצדק לחלוטין! הוא אחד נותני השירות הכי אדיבים ומקצועיים שיצא לי לפגוש. הוא עשה את כל התיקונים הדרושים, העביר לי דו״ח מפורט עם העלות על כל תיקון וכל חלק בנפרד, היה מאוד מקצועי! הרכב שלי עבר את הטסט בהצלחה וקיבלתי אותו חזרה כבר באותו היום.
תיקון נורה, ניקוי מצער ומד לחץ אוויר לרכב מסוג סוזוקי ספלאש.
הוא מקצועי, אמין, מהיר ומגיע לו 10!
תיקון חופש בהגה, החלפת צמגים והעברת טסט לרכב מסוג סוזוקי ספלאש שנתון 2009.
הוא היה ממש מעולה שחבל על הזמן, נחמד, ישר ואמין. גבה מחיר מאוד הוגן ואני מרוצה ממנו מאוד! מעולם לא פגשתי מכונאי כל-כך מסור. רפי הסביר לי באופן מפורט כיצד הוא חושב לטפל בחופש ההגה. לאחר שטיפל בהגה הגיע איתי לטסט על מנת לוודא שהאוטו יעבור. לאורך כל הדרך רפי היה ישר, נעים, ומסור. אין לי ספק שאחזור אליו בעתיד!
נאסר היה ממש טוב, אני מרוצה מהטיפול שלהם, הם עשו הכל בזמן מעולה. ממש ממליץ!
טיפול 10,000 תקופתי, כולל החלפת שמנים ותיקון ברקסים קדמיים ברכב סוזוקי ספלאש.
הכל היה בסדר, מבחינת המחיר הרגשתי שקצת היה יקר, היחס והזמנים היו מעולים.
תיקון קל והחלפת מנורות לצורך העברת טסט ברכב מסוג סוזוקי ספלאש.
נאסר מעולה, פעם שניה שאני מגיע אליו והוא פשוט אחלה מוסכניק. נראה לי שהוא יהיה המוסכניק הקבוע שלי מעכשיו!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.