מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 39 חוות דעת רלוונטיות
אספקת והתקנת מזגן עילי טורנדו 1 כ"ס ותיקון נזילה במזגן מרכזי תדיראן 3 כ"ס.
היה בסך הכול בסדר גמור, למרות שהמחיר היה קצת יקר ביחס לפעמים קודמות שהזמנתי בעל מקצוע.
היה מצוין!
תיקון מזגן עילי של חברת תדיראן בעל 3.5 כ"ס שכלל מילוי גז והחלפת קונטקטור.
הוא היה מעולה! מילוי הגז לא פתר את התקלה, אז הגיע באותו יום למחרת שוב פעם וגילה את התקלה. סידר אותה והכול היה בסדר.
מקצוען. הגיע, בחן את התקלה, בחן אפשרויות תיקון אם לא יצליח לפתוח את הסתימה ולאחר מכן ביצע את התיקון באופן מהיר ויסודי.
הוא היה סבלני, אדיב ודייק בזמנים, אבל הבעיה לא נפתרה. פניתי אליו שוב, אבל הוא לא יכל להגיע לתקן. לאחר כמה זמן הוא שלח לי זיכוי של חלק מהסכום בביט ללא הסבר, אבל לא אישרתי את ההעברה. אחרי זמן מה הוא הסביר בווטסאפ מדוע שלח זיכוי, אבל עדיין לא רציתי לקבל אותו כדי לא לפגוע בפרנסה שלו.
אני מרוצה מאוד!
היה מדהים! אשר בן אדם מקסים והחוויה שלי מצוינת, אין לי מילים!
הכל היה מעולה. הוא אדיב, מקצועי, מסביר את העבודה ומשדר אמינות ומקצועיות. הוא גם התקשר יום למחרת לוודא שהכל בסדר.
אני מאד מרוצה. שרון הוא הטכנאי הכי מקצועי שהכרתי בכל תחום טכני. תאום זמנים ותקשורת מעולים. מסביר בסבלנות את כל האפשרויות בכל שלב. הוא בעל ניסיון ארוך, דבר שהוא משמעותי מאוד באיתור בעיות. הוא יסודי ומקצועי בביצוע התיקון ולא מקצר פינות. המחיר היה מאוד סביר יחסית לכמות העבודה ולזמן שנידרש לביצוע. שרון אדיב והגון. אני ממליץ עליו בחום.
תיקון מזגן עילי 3.5 כ"ס של חברת תדיראן שכלל מילוי גז, פתיחת סתימה וניקוי.
הוא היה מדהים. הוא שירותי והגיע בזמן.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.