מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 49 חוות דעת רלוונטיות
תיקון פחחות וצבע לכנף ולפגוש ברכב מסוג מאזדה 3 שנתון 2018.
נדב היה בסדר גמור, העבודה ברמה גבוהה.
החלפת פנס אחורי, תומך פגוש, צביעה ותיקון כנף לרכב מחברת Peugeot.
בסך הכל היה בסדר גמור! בהתחלה זה היה סכום מסוים אבל אז הוא העלה. זה לא מצב נעים שאני חושב שזה מחיר מסוים ובסוף לא.
תיקוני פחחות וצבע בפגוש וכנף ברכב מסוג טויוטה ראנקס שנתון 2007.
הוא היה אדיב, נחמד, מקצועי והגון.
לא עמד בסיכום, צבע חלקית את הפגוש ברמה בינונית, ציין מחיר אך לא לא את התוספות אותם השחיל בתום העבודה. לא ממליץ!!! מחיר מופקע לדעתי ביחס לרמת תיקון נמוכה בעיניי. בנוסף, ככל הנראה כבל הטעינה של הסלולרי לא היה ברכב לאחר התיקון.
תיקון פחחות וצבע חלקי בפגוש וכנף ברכב מסוג טויוטה קורולה לאחר תאונה.
חזרתי אליו פעמיים, הוא אדם ישר, נחמד ואמיתי. אני מכיר אותו הרבה שנים והוא מבעלי המקצוע האדיבים שהכרתי. הוא עשה עבודה מצוינת, טובה ואיכותית. הוא גם לא היה לחוץ על התשלום ונתן לי את הזמן. אני ממליץ עליו בחום.
הכל היה טוב מאד, הייתי מרוצה ממש! עשה עבודה מעולה, אין זכר למכה, נראה כמו חדש.
תיקון פחחות וצבע לכנף שמאל ופגוש לרכב מסוג שברולט ספארק.
הוא היה מצוין.
תיקון פחחות וצבע מלא לפגוש וכנף ימין ברכב מסוג יונדאי i10 משנתון 2014.
הוא מצויין! הגעתי אליו אחרי השוואת מחירים ומההתחלה הוא היה מאוד שירותי, נתן הצעה עניינית ודיבר בגובה העיניים. אני אחזור אליו אם אצטרך.
היה מעולה!
הכל עשר.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.