מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 131 חוות דעת רלוונטיות
החלפת מנגנון ולחצן בניאגרת מונובלוק עבור קשישה בהתנדבות.
שחר היקר ביצע עבודה מדהימה והעניק שירות מכל הלב, יישר כוח!
תיקון שתי ניאגרות סמויות מחברת גרואה כולל החלפת לחצן, מנגנון, מצוף וצינור.
אושר הוא אדם נעים הליכות, מהרגע שצלצלתי הוא רק רצה לעזור ולדעת, ביקש צילומים והזמין חלקי חילוף בצורה מקצועית. כך גם כשהגיע לביתנו היה מאוד ענייני ודאג שנהיה מרוצים, וכך היה. הוא השאיר מקום עבודה נקי ומסודר, הגיע בזמן והתשלום היה הוגן בעיניי.
עוז בחור מקסים, יצרתי איתו קשר להחלפת לחצן + מגנון + מצוף של חברת גרואה - בשירותים בבית של אמא שלי, אישה מבוגרת סיעודית. למרות ששלחתי לו כמה תמונות, ולמרות התראה קצרה מאד לא "חסך", אלא הגיע פיזית למקום ובזמן שנקב. ראה במה מדובר, יצא לרכוש את החלקים המתאימים וחזר להתקין ולפתור את התקלה. עוד לפני שהגיע בסיבוב ראשון נתן לי הערכת מחיר מדויקת. כמו כן כאשר הגיע למקום אשרר אותה וכאשר היה אצל הספק שלו התקשר שוב לוודא שאני מסכים. שורה חתונה – בחור מקצועי, אדיב, הוגן והגון – ממליץ בחום.
היה ממש אחלה! סופר מקצועי והוגן במחיר.
הוא היה מעולה, קנה את הלחצנים בעצמו, היה זריז מאוד, ווידא שהכל עובד והיה ממש נחמד.
הכל היה טוב מאד, הייתי מרוצה ממש! הזמנו אותו ביום שישי בבוקר והוא הגיע כבר באותו יום.
תיקון נזילה של ניאגרה סמויה. בפועל היה צריך להחליף את כל המנגנון והמצוף. שירות מצוין!
היה על הכיפאק!
הוא בחור מקצועי והיה בסדר גמור. לגבי המחיר הוא היה סביר,לא יקר ולא זול לדעתי .
היה מאוד נחמד!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.