מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 318 חוות דעת רלוונטיות
על הכיפאק! הוא עשה את העבודה כמו שצריך ולקח מחיר סביר בעיניי.
הוא היה בסדר גמור, טוב. הוא עבד מהר יחסית, התיקון לקח ממש כמה דקות. המחיר היה הוגן לדעתי.
מעולה! הוא אלוף העולם והמחיר היה הוגן לדעתי.
היה ממש אחלה! נדרש תיקון במקרר בעקבות הצטברות קרח והפסקת הקירור.
ממש מאה אחוז מכל הבחינות! זאב דאג לידע 25 דקות לפני הגעתו, מצא מיד את הבעיה והדריך לגבי טיפול מונע במקרר נוסף שקיים בבית. בהחלט נתן שירות מצוין במלוא מובן המילה.
היה מצוין! המקרר חזר לעבוד! הייתי מרוצה ממש!
הוא מצא את הבעיה צ'יק צ'ק, האמת שחשבתי שזה משהו אחר אבל הוא אמר שצריך להחליף את התרמוסטט ובינתיים נראה שזה פתר את הבעיה.
הוא היה סבבה לגמרי.
היה שירות טוב מאוד. דיברתי איתו בבוקר והוא אמר שתוך שעה-שעתיים הוא יוכל להגיע. הוא הגיע בדיוק בשעה שקבע וישר איתר את התקלה, החליף את התרמוסטט ותוך חצי שעה בערך יצא. גם המחיר היה טוב לדעתי.
מצוין! אבי הגיע בזמן שקבענו, עשה אבחון תיאר את התקלה ואף הרחיב לתקן משהו נוסף. עבד בצורה מקצועית ונעימה. מחיר הוגן בעיניי. ממליצה!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.