מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 11 חוות דעת רלוונטיות
היה מעולה!
הוא הגיע מהר, היה מקצועי, אבחן את הבעיה מהר והציע פתרון. המחיר היה גבוה לטעמי והוא לא הביא לי אחריות על החלקים שהוא החליף.
הגיע מהר מאוד ואמר שחבל לתקן את המקרר, שזה נכון. לאחר התעקשות שלנו לתקן, החליף והמקרר עובד בצורה חלקית.
החלפת קבל במדחס במקרר של חברת נורמנד.
נתן שירות מאוד מצוין, דייק בזמנים, איתר את התקלה והחליף קבל במקרר. היה הוגן ואמר שאם הרכיב שהחליף לא יעשה את העבודה הוא יחזיר את עלות הרכיב. התרשמתי שהיה מקצועי אך המחיר לדעתי היה יקר.
הוא פשוט אדם נחמד, חביב וטוב. יש לי רק מילים טובות להגיד עליו. אני מרוצה מהיחס שלו ומזה שהוא היה סבלני. אני מאוד ממליץ עליו ולקחתי את הכרטיס שלו לפעמים הבאות. גם לאחר שמונה חודשים התקלות לא חזרו. הוא אדם אמין ורק מילים טובות נשארו לי לומר עליו. שירבו כמוהו.
הגיע בזמן שקבענו ועבד בצורה מקצועית ונקיה.
לאחר שהסתבר שהמקרר שלנו גורם לקצר חשמלי, התקשרתי לקובי. בטלפון קובי שיער שמדובר במדחס ואמר שישתדל להגיע בשעה מסויימת. בסופו של דבר הצליח להגיע באיחור של כמה שעות. לאחר שהגיע, איתר תקלה בקבל ולאחר שהחליף אותו, המקרר כבר לא גרם לקצר ונראה שחזר לפעולה רגילה. לאחר כמה ימים המקרר הפסיק לקרר ושוב הזמנתי את קובי, שהפעם דייק מאד, הגיע בזמן והחליף את המדחס. לאחר מס' שעות של מעקב נראה היה שהמקרר עדיין לא מקרר היטב. קובי חזר והשלים מחסור בגז המדחס (לדבריו לאחר החלפת מדחס דרושה לעיתים השלמה כזו). לאחר מכן המקרר עבד היטב. נקודה שקצת העיבה על השירות היא שהוא אמר שיתקין מדחס מתוצרת מסויימת שנחשבת למצויינת. בדיעבד גיליתי שהוא התקין מדחס תחליפי לא רע אבל בהחלט לא מה שהבטיח . גיליתי את זה רק אחרי כמה ימים ולא יצא לי לדבר איתו על זה. קובי אדיב ונחמד, בד"כ תגובתי וזמין בווטסאפ ובטלפון ולא רק בימי חול. המחיר שדרש היה סביר לתיקון כזה, כמו כן גילה התחשבות בכך שקיזז בתשלומים בגלל הביקור הכפול. קובי גילה אכפתיות ווידא שהכל תקין גם למחרת התיקון.
הוא היה מדהים! הגיע בזמן, איתר את התקלה בקלות, בהתחלה היה סוג של חשש שצריך להחליף את המדחס שזה מאוד יקר, והוא הצליח למצוא כל מיני פתרונות שבאמת עבדו טוב. אין ספק אשתמש בשירותיו גם בעתיד.
יש לו שירות ויחס מצוין, הוא עשה את העבודה בצורה טובה ומקצועית, ענה לנו על כל השאלות שהיו לנו בעניין, הוא ממש עשר מכל הבחינות.
החלפת טיימר הפשרה במקרר אמקור ישן, ותיקון תקלה במזגן, החלפת קבל מדחס וקבל מנוע.
שישי אחה"צ, היחיד שענה לקריאה שלי והסכים לקחת את העבודה, אחרים רצו לדחות ליום ראשון, איזה מזל "שנפלתי" עליו! היה מאוד שירותי ועבד מהר, ממליץ בחום, בהחלט אשמור את הטלפון שלי אם אזדקק לשירותיו שוב. על הדרך הסתבר שהוא גם טכנאי מזגנים! אז תיקן תקלה במזגן: החלפת קבלים ביחידת. קומפרסור. איזה מזל!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.