מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 438 חוות דעת רלוונטיות
הפשרת קרח במקרר מחברת אמקור.
היה לי רעש במקרר כי היה שם הצטברות של קרח, הוא היה אחלה, אדיב, מנומס ומעולה. היה נורא הוגן והסביר לי שלא כדאי לי להשקיע כי זה מקרר דיי ישן והראה לי איך לטפל בעצמי אם זה קורה שוב. חסך לי זמן וכסף.
אליאס היה בסדר גמור! קראנו לו כי היו רעשים במנוע, והוא תיקן את זה והיה מצוין!
הוא היה 100%, מעולה! הוא הגיע בזמן, לקח מחיר סביר בעיני ואני מאוד מרוצה ממנו. מישהו אחר אמר שאי אפשר לתקן את המקרר אבל הוא עלה מהר מאוד על התקלה וסידר אותה.
היה ממש מעולה! צחי מקסים, הסביר והראה כל פעולה וחלק שנגע בו. הפשיר המווווון קרח. מקצוען אמיתי!
!שירות מקצועי ואנושי. אליאס טיפל במקרר בו 15 שנה לפחות של אבא שלי במקצועיות ובסבלנות. דאג לעדכן אותי ( לא הייתי נוכח) לפני ואחרי התיקון.
הגיע מהר, היה מקצועי ונחמד. תודה רבה!
הייתי מרוצה מהכל! מקרר סמסונג שהתחיל להקפיא את עצמו, גושי קרח ורטיבות. ניסים התותח צ'יק צ'אק פירק את החלקים שצריך והפשיר אותם. מראש הוא אמר לי שזו תקלה שקיימת במקררי סמסונג והפתרון זה או להחליף חלק (דבר שעולה הרבה כסף) או מקרר חדש. אמרתי לו שאני מעדיפה כבר לשלם על תיקון על אף שהוא הסביר לי שזו תקלה שתחזור על עצמה. הוא היה מאוד אמין וכנה איתי.
קיבלתי שירות טוב ויעיל.
היה בסדר!
מומלץ בפה מלא :)
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.