תיקון נפילת חשמל עקב הגשמים שכלל החלפת מפסק פחת ובדיקה כללית.
חוות דעת:
מקצועי, אמין, אחראי, אכפתי ודואג. אפילו הגיע בשבת בבוקר כי לא היה חשמל!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 151 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשחשמלאי רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של עבודות חשמל. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
רישיון
בתוקף עד 30/04/2027
רישיון
בתוקף עד 30/04/2027
אודות
יעקב הוא חשמלאי, על כך מספר: "אני הנדסאי חשמל ובודק מוסמך סוג 2, בעל ניסיון של מעל 20 שנה בתחום החשמל, מתוכן שנים רבות בתפקיד מנהל תחום חשמל ומערכות בגוף ציבורי גדול. אני מעניק שירותים מקצועיים ואמינים. אני רואה בעבודתי שליחות - לשמור על בטיחות, לדייק בפרטים ולתת מענה לכל בעיות החשמל תוך מתן הסבר ללקוחות. ישנן פעמיים רבות שאני נותן שירותי יעוץ טלפוני ללא עלות, מתוך תפיסה שירותית ומקצועית לא למהר להעמיס עליות מיותרת על הלקוחות. אני דואג לתת שירות מקצועי, אמין תוך מתן חוויה שירותית. מערכות החשמל דורשת טיפול ואחזקה, ניתן למנוע את רוב האסונות ולדאוג לרציפות החשמל ולבטיחות".
תחומי התמחות
:: בדיקות חשמל ומתן אישורים לטופס 3 חברות ביטוח, חוות דעת מקצועית וע"פ דרישה לרשיות רשיון עסק.
:: יעוץ ותכנון.
:: ביצוע עבודות חשמל.
ותק בתחום
משנת 2003
הכשרה
חשמלאי הנדסאי 630A×3 חשמלאי בודק 2.
250A×3 חשמלאי מתח גבוה מסוייג תרמוגרפיה.
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.