החלפת חיישן מדחס ומילוי גז במזגן של רכב מסוג סקודה פביה משנת 2012.
חוות דעת:
השירות היה בסדר וטוב בסך הכל. המחיר היה נראה לי קצת גבוה. היחס היה טוב, אבל לקח די הרבה זמן עד שעלו על הבעיה ותיקנו.
איכות
10
מחיר
8
זמנים
5
יחס
10
8
כללי
מ. כ. ירושלים.
אשרור: 25/06/2012
משוב: 23/05/2012
תיאור השירות:
החלפת נורה של הידית של האוטומט והחלפת מנוע של הוישר ברכב יונדאי אקסנט שנת 1996
חוות דעת:
הם נותנים שירות מעולה! המחיר ההתחלתי שאמר לי היה זול ובסוף כששמע שאני ממידרג הוא בא לקראתי עוד יותר :)
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
א. ל. נוקדים.
אשרור: 17/04/2012
משוב: 02/12/2011
תיאור השירות:
החלפה של חיישן חמצן וחיישן מצערת ביונדאי אקסנט שנת 2001.
חוות דעת:
יש לי רק מילים טובות לומר עליהם! השירות שם היה מאוד מהיר- באתי ולא היתי צריך לחכות יותר מ-3 דקות עד שהוא פנה אלי. לאחר שהוא שמע מה שיש לי לומר הוא הסתכל על הרכב והסביר לי מה קורה שם. המחירים לא היו יקירים והוא עמד בהערכת הזמן שקבענו מראש. בנוסף לכל הוא הראה לי את כל החלפים שהחליף וזה באמת הרשים אותי. פשוט מעולים :)
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
ג. ח. ירושלים.
משוב: 11/02/2010
תיאור השירות:
החלפת שתי ציריות ברכב יונדאי אלנטרה, שנת 2006.
חוות דעת:
הם היו מאוד נחמדים ועמדו בזמנים שהם קבעו. אני לא בטוח שהם היו צריכים להחליף את שתי הציריות אבל מאז התיקון הרכב לא רועד יותר והבעיה נפתרה. הם הביאו לי חלקים משופצים כדי להוזיל לי את העלויות וסך הכל המחיר היה סביר מאוד.
מחיר
9
זמנים
10
יחס
9
9
כללי
פרטי הלקוח שמורים במידרג
אשרור: 24/12/2013
משוב: 25/09/2013
תיאור השירות:
החלפת מצבר וקניית מגבים לרכב יונדאי גטס שנת 2005.
חוות דעת:
איגור (העובד במוסך) היה מצוין. ראשית הוא בדק את המצבר וראה שהוא תקול. לאחר מכן הוא הציע לי שתי אפשרויות להחלפת מצבר, והסביר את ההבדלים ביניהן. לאחר שקיבלתי את ההחלטה, הוא הזמין את המצבר החדש שהגיע מיידית, והחליף אותו בו במקום. כל התהליך היה מהיר ומקצועי מאוד.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 399 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשמוסך רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של טיפולים ותיקונים לרכבים. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
אודות
יגאל נשוי ואב לשניים, שכרגע עוסקים בתחום הגן ובית הספר.
לתחום הרכב הוא הגיע אחרי שגילה שיש לו חוש טכני. "יש לי אהבה לתחום הטכני, גיליתי שזה מאוד חזק אצלי. זה התחיל מאוד מוקדם, לפני הצבא הגעתי לניסיון ואיכשהו נדבקתי. במקביל לשירות הצבאי עבדתי במוסך ואחרי הצבא הצטרפתי לעסק. הייתי בחור בן 22 שנכנס שותף במוסך, זה יוצא דופן. רוני, השותף שלי, שהיה מבוגר ממני, היה בנאדם שנתן לי הרבה ידע והכוונה. הוא גילה את הפוטנציאל שבי, ואני גיליתי שאני מתחבר ואוהב את זה."
הוא נזכר בלקוח שלימד אותו את המשמעות של מקצועיות. "הגיע אליי לקוח שהתלונן שיש לו בעיה בטורבו, הוא היה במוסך אחר וזה מה שאמרו לו, והעלויות של טורבו גבוהות מאוד. הוא הגיע אליי למוסך, בדקתי לו את הרכב, ובאמת הטורבו לא עבד, אבל הסיבה הייתה צינורית קטנה שנסתמה. החלפת צינורית עולה משמעותית הרבה פחות מהחלפת טורבו. הוא שמח מאוד, הוא הגיע למוסך עם מחשבה שיש לו הוצאה של אלפי שקלים, שהסתכמה בסוף בכמה מאות. זה מה ששווה לנו אמינות ומקצועיות במוסך. אם עושים את הדברים הנכונים, מוציאים אנשים מחייכים בסוף."
בשעות הפנאי שלו עושה יוגה או מטייל, ובעתיד הוא מקווה להתפתח מקצועית ולגדול.
יגאל עוסק בתחום המוסכים כבר 30 שנה, והיום הוא המנהל והבעלים של המוסך,
:: מיזוג אויר
:: הכנה לטסט
::טיפולים לרכב
הוא התחיל את דרכו כשכיר במוסך, כשרוני הירשזון, הבעלים, לקח אותו תחת חסותו. שלוש שנים אחר כך הוא כבר הפך להיות השותף שלו. במשך 15 שנה הם ניהלו את המוסך יחד, עד שרוני עזב.
בנוסף הבדיקה במוסך היא חינם ("לא מחייבים את הלקוח ולהלקוח לא מתחייב").
גם אחרי כל כך הרבה שנים בתחום, הוא אוהב את האתגר המקצועי. "אחד הדברים שעושים לי את זה, זה איתור תקלות והתיקון שלהן. תחום הרכב הופך למעניין יותר ויותר כי הטכנולוגיה מתפתחת כל הזמן, אז אף פעם לא משעמם לי. צריך המון ידע, צריך ללמוד רכבים חדשים שנכנסים לשוק. הייתי לא מזמן בגרמניה בהשתלמות של רכבים, אנחנו צריכים להיות מעודכנים כל הזמן."
תחומי ההתמחות:
:: דיאגנוסטיקה
:: מכונאות רכב
:: חשמל רכב
:: פחחות רכב
במוסך של יגאל מעניקים שירות תיקונים לרכב ונותנים שלושה חודשי אחריות על כל עבודה.
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.