הוא היה מעולה, מאוד שירותי, תמיד זמין והגיע כמה פעמים.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
עדן ב. תל אביב.
משוב: 29/07/2025
תיאור השירות:
הדברה נגד ג'וקים בדירת 4 חדרים עם מרפסת.
חוות דעת:
היה מצוין! מקצועי מאוד ואמין.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
איתן שליט, תל אביב.
משוב: 23/07/2025
תיאור השירות:
הדברה נגד יתושים, ג'וקים והצבת מלכודות ללכידת חולדות.
חוות דעת:
הוא היה פנטסטי, בחור נחמד, מקצועי נעים והגיע בזמן. הוא היה יותר ממה שמצופה ממדביר.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
קרן סודרי, תל אביב.
משוב: 24/07/2025
תיאור השירות:
ייעוץ טלפוני עבור הדברת כיני יונים בחלון.
חוות דעת:
היה אחלה! במקום סתם לחייב אותנו על שירות יקר הוא הסביר מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה לבד. הוא היה מקסים, אם אני אצטרך שוב בעל מקצוע אני אתקשר אליו ראשון.
איכות
10
יחס
10
10
כללי
גל כ. תל אביב.
משוב: 22/07/2025
תיאור השירות:
הדברה נגד קן נמלים מעופפות בחלון של חדר.
חוות דעת:
בהתחלה חשבתי שזה טרמיטים והוא הגיע והיה אמין. ברגע הראשון הבין שזה לא וטיפל בצורה יפה ונקייה מאוד. היה מעולה!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
ולדימיר ר. חולון.
משוב: 18/07/2025
חוות דעת:
טוב מאוד!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
שריאל בן ארי, רמת גן.
אשרור: 18/07/2025
משוב: 01/04/2025
תיאור השירות:
הדברה בדירה חדשה.
חוות דעת:
היה מעולה!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
אוה גולדברג, מבשרת ציון.
משוב: 17/07/2025
תיאור השירות:
הדברה נגד ג'וקים בבית ובבורות ביוב.
חוות דעת:
המדביר היה מעולה ואמשיך לקרוא לו אם צריך. הוא הסביר לי על החומרים שהוא משתמש שהם ידידותיים לסביבה. אני גרה בקומה 7 ואין לנו החודש מעלית, שלא כמו אחרים הוא עלה בלי בעיה וגם להפתעתי ירדנו לבורי ביוב ושם גם הכניס חומרים והתוצאות היו מידיות, ג'וקים יצאו מכל בור .
איכות
9
מחיר
9
זמנים
9
יחס
9
9
כללי
טל ינאי, תל אביב.
משוב: 17/07/2025
תיאור השירות:
הדברת ג'וקים.
חוות דעת:
היה מעולה! אחלה איש.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 574 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשמדביר רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של הדברות. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
רישיון
בתוקף עד 28/08/2024
רישיון
בתוקף עד 27/08/2029
אודות
לסטאס רישיון מדביר מוסמך, הוא מעיד על עצמו שהוא בעל ניסיון וותק של שנים רבות בתחום ההדברות. "אני מוכן לספק ללקוח פתרונות מלאים למגוון סוגי ההדברה לבית ולעסק תוך מתן דגש על שימוש בחומרים איכותיים ובטוחים, פתרונות לתיקנים, נמלים, חולדות, עכברים, פרעושים, קרציות, יתושים, טיפולי גינה וביוב ועוד. אנחנו מקפידים על מחירים הוגנים, שירות חירום 24 שעות 7 ימים בשבוע, אחריות מלאה על כל עבודה, עמידה בלוחות זמנים, התחייבות למחיר שנקבע מראש תוך שקיפות מלאה לשביעות רצון הלקוח. נשמח לתת שרות אמין, מקצועי ואדיב."
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.