לפי דבריה של סבתי, הגיע ביום שבדרך כלל לא עובד בו, היה מדוייק, נחמד ויסודי. גם המחיר היה הגון...!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
אורנה ר. ראש העין.
משוב: 26/12/2013
תיאור השירות:
תיקון תקלה בניאגרה סמויה.
חוות דעת:
היה נהדר!
הוא איש נעים הליכות, אמין ועבד נקי מאוד ובמהירות.
קיבלנו שירות מהיר, מקצועי והבעיה נפתרה.
תודה.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
יהודה דקל, ראש העין.
משוב: 12/11/2013
תיאור השירות:
החלפת ברז.
חוות דעת:
היה ממש בסדר. הוא עשה בשבילי דברים מעל ומעבר להחלפת הברז ונתן לי גם עצות, ממש אחלה גבר!! כמה ימים אחרי זה הוא גם התקשר לבדוק שהכל בסדר, אני ממש ממליץ עליו, אחלה של בחור.
הייתי מרוצה מאוד, היה מצוין ממש! משה היה סופר מקצועי, נחמד ואדיב. ממליץ בחום להיעזר בשירותיו.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
רוי ל. תל אביב.
משוב: 10/06/2025
תיאור השירות:
החלפת ברז ניל וגומיית איטום בניאגרה.
חוות דעת:
משה נהדר, אמין, יעיל וחברותי. מומלץ בחום.
איכות
10
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 3269 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשאינסטלטור רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של שירותי אינסטלציה. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
התנדבות - "שעה טובה"
אודות
משה האינסטלטור, בכלל התחיל כמשה נהג הסמיטריילר ומשה איש דודי השמש והחשמל , אבל ברגע שהחל לעסוק באינסטלציה הבין שזה מה שהוא אוהב לעשות.
משה השתחרר מהצבא, ומהר מאוד הגיע לתחום האינסטלציה. הוא עבר הכשרות וקורסים והתאהב במפגש עם האנשים.
מגוון האנשים השונים שמשה פוגש בכל יום בעבודתו כאינסטלטור, זה הדבר האהוב עליו בעבודה. אין יום דומה לאתמול, אין אדם אחד שזהה לאחר ואין בעיה זהה לקודמתה. הסיפוק שמשה מרגיש כשהוא פותר בעיה והחיוך של הלקוחות המרוצים בתמורה – זה מה שגורם לתחושת הסיפוק הגדולה בעבודה.
משה נשוי ואב לשני ילדים, בן ובת. כשמשה לא מתקן נזילות או פותח סתימות, אתם יכולים לפגוש אותו מטייל בארץ. מעברו כנהג סמיטריילר משה שמר את האהבה הגדולה שלו לנהיגה – ואת זמנו הפנוי הוא מבלה בטיולי ג'יפים.
משה האינסטלטור עוסק באינסטלציה מזה 25 שנים ומספק את כל שירותי האינסטלציה. משה האינסטלטור מקפיד על מתן שירות מקצועי תוך התייחסות אישית לכל לקוח. שימו לב: משה מכבד כרטיסי אשראי
תחומי ההתמחות
:: פתיחת סתימות
:: איתור נזילות
:: הגברת לחץ מים
:: התקנת מטהרי מים ומסנני מים
:: החלפת צנרת בבניין
:: הקמת קו ביוב
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.