השירות היה מצויין. אני התרשמתי ממנו לטובה, הוא הגיע בזמן שקבענו להצעת מחיר, נתן יעוץ והציג את כל האפשרויות העומדות בפנינו. סגרנו איתו על העבודה והוא הגיע בזמן ועבד בצורה מקצועית. הוא היה סבלני וענה לכל השאלות שהיו לנו. התכתבתי איתו בוואטסאפ והוא תמיד החזיר תשובה. סך הכל אני מאוד מרוצה ממנו ומגיע לו עשר בהכל.
היה מעולה! המזגן בדירה של אמי לא קירר מדובר בקשישה כבת 86. התקשרתי לאנטון, השעה היתה 17:00, תיארתי את התקלה, אמר שיגיע בעוד כשעה וכך היה. הגיע, איבחן התקלה בלי התחכמויות בצורה מקצועית. החליף חלק והמזגן התחיל לעבוד. המחיר היה הוגן בעיניי והעבודה מקצועית.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
9
10
כללי
עפר סנדרוביץ, קרית ביאליק.
אשרור: 08/09/2025
משוב: 10/07/2025
תיאור השירות:
החלפת יחידה פנימית של מזגן תדיראן מיני-מרכזי.
חוות דעת:
התקשורת עם אנטון מצויינת, הוא עמד בזמנים, עשה עבודה מצויינת ולהבנתי במחיר טוב מאוד.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
Itsik R. קרית אתא.
משוב: 07/09/2025
תיאור השירות:
פירוק מזגן ישן והחלפה לחדש.
חוות דעת:
הוא היה מקצועי, עם שקיפות מלאה ויסודי.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
יובל ספקטור, בחן.
משוב: 07/09/2025
תיאור השירות:
התקנה של מזגן מיני מרכזי.
חוות דעת:
שירותי ומקצוען. מומלץ!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
עוז חפר, חיפה.
אשרור: 07/09/2025
משוב: 09/07/2025
תיאור השירות:
תיקון קצר שגרם המזגן.
חוות דעת:
היה מעולה! טוני העלה שלוש אפשרויות ופרש בפניי את כולן, מה ניתן ומה לא ניתן לעשות. יחס אדיב, הגיע בזמן ואיש מקצוע נהדר. בסוף החליף קבל והטיפול בבדיקה.
איכות
10
מחיר
8
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
איציק פ. קרית מוצקין.
אשרור: 05/09/2025
משוב: 07/07/2025
חוות דעת:
מצוין. שרות יוצא מהכלל.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
חיים אורנשטיין, הוד השרון.
משוב: 04/09/2025
חוות דעת:
השירות היה מצוין!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 368 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשטכנאי מזגנים רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של תיקוני והתקנות מזגנים. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
אודות
אנטון מספר כי הגיע לתחום מיזוג האוויר מתחום הנדסת האלקטרוניקה: "עבדתי בתחום האלקטרוניקה וחיפשתי דינמיות ועבודת שטח לכן החלטתי לפתוח עסק – אני יודע שבתחום מיזוג האוויר היה חסר מאוד החלק המקצועי ולכן זה התחום שבחרתי בו".
סיפור שזכור לו במיוחד ומתקשר לפן המקצועי היה כשהגיע ללקוח אחרי שזה עבר עשרות טכנאים שלא הצליחו לתקן לו תקלה קלה (פילטרים לא נקיים שהקפיצו את מפסק המתח). "הטכנאים שהגיעו ביקשו ממנו סכומים גבוהים ואף יעצו לו להחליף מזגן. כמובן שניקוי הפילטרים הוא במחיר של קריאת שירות בלבד, אבל הלקוח התעקש לשלם לי מחיר משולש על התיקון הזה..."
בעתיד שואף אנטון להגדיל על העסק ולהיכנס לתחום של מכירת מזגנים.
אנטון הוא הבעלים של "טוני סופר-קור" כבר 8 שנים. לפני כן עבד בחברות האלקטרוניקה הכי גדולות בארץ והוא בעל תואר של מהנדס אלקטרוניקה וחשמל.
תחומי התמחות:
:: התקנת מזגנים מיני מרכזי
:: מזגנים עיליים
:: התקנת מזגנים מרכזיים
:: פירוק מזגנים
ב"טוני סופר קור" המקצועיות היא חוד החנית: הצוות עובר בכל שנה את כל ההכשרות הנדרשות בתחום ואנטון אף מרצה במכללה על תחום האלקטרוניקה.
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.